Sa njima budite na oprezu: Ovi horoskopski znakovi najčešće varaju

3 min. čitanja

Tužna je istina da ljudi varaju osobe sa kojima su u vezi ili braku. Osim toga, svaka osoba ima svoju definiciju nevjere pa je nekome dovoljan flert da bi drugu stranu optužio za preljub dok drugi varanje definišu kao situaciju u kojoj je njihov/a partner/ica imao/la spolni odnos sa drugom osobom.

U svakom je slučaju osjećaj kada nas neko prevari grozan, pogotovo ako tu osobu volimo. Posljedica može biti veliki problem sa povjerenjem koji može utjecati na sve naše buduće veze jer niko ne želi ponovno biti povrijeđen.

A kako znati hoće li nas neko prevariti? To ne možemo znati unaprijed, ali astrolozi tvrde da su određeni horoskopski znakovi od samog starta skloniji varanju od drugih.

Tri horoskopska znaka kod kojih je najveća vjerojatnost da će varati u vezi, barem ako je vjerovati zvijezdama, su:

Vaga

Iako se vage prije svega smatra vrlo dragim i nježnim osobama, one su i velike kokete što samo po sebi zna biti problem kada su u vezi jer, naravno, druga strana nije oduševljena stalnim koketiranjem. Flert ne prestaje ni kada vage završe u stabilnoj vezi, a iako je najčešće bezopasan, ponekad ipak ode predaleko. Naime, vage vole sve lijepo, a kada naiđu na drugo biće koje smatraju lijepim lako izgube kompas.

Blizanci

Blizanci su vrlo zahtjevni kada su u vezi, a ako im ne posvetite dovoljno pažnje, oni će je potražiti na drugom mjestu. Osim toga, ovo je znak koji voli zabavu, a u kategoriji zabave kod njih češće nego kod drugih završi i varanje. Osim toga, ako blizancu postane dosadno u vezi, također je sklon varanju – osim ako ne skupi dovoljno hrabrosti za prekid.

Jarac

Kada se upuste u vezu, jarčevi od te veze imaju velika očekivanja. Iz takvog odnosa žele dobiti što više – i sreću i podršku i stabilnost. Budući da nije lako u jednoj osobi pronaći sve što želimo, jarčevi će se, umjesto na kompromis, odnosno prilagodbu i zajednički rast, često odlučiti na varanje, čak i ako to znači gubitak drage osobe, piše Zadovoljna.hr.

Podijeli ovaj članak