(VIDEO) Mladenka na vjenčanju priznala da je već udata pa šokirala goste

2 min. čitanja

Allison Sneath iz Portlanda u Oregonu objavila je na svom TikTok profilu snimku s vjenčanja, tačnije trenutka u kojem su uzvanici doznali da je već udata, piše Newsweek.

U viralnoj snimci koja je pregledana više od milion puta Allison je podijelila trenutak u kojem su otkrili istinu dok su izmjenjivali zavjete. Tada su gosti doznali da su mladenci pobjegli u Las Vegas godinu dana ranije i proveli sljedećih 12 mjeseci živeći potajno kao muž i žena. 

Zatim su održali vjenčanje na koje su pozvali brojne prijatelje i porodicu. Osim što to zapravo nije bilo vjenčanje, već više proslava njihove ljubavi i zajedničkog života, što su prisutni s oduševljenjem prihvatili. 

 

@allie_sneath Highly recommend spending your first year of marriage as just the two of you. ???????????????? #fyp #wedding #discowedding #elopement #secretelopement #fypシ #2023wedding #2023bride ♬ original sound – Hailey Outside

 

Vjenčali se u Las Vegasu 

“Zaljubili smo se u srednjoj školi i proveli smo posljednjih devet godina dijeleći svoj odnos sa svima oko nas. odlučili provesti godinu dana samo za sebe”, objasnio je njezin suprug. 

Mladenka je ispričala kako je proteklo njihovo tajno vjenčanje: “Otišli smo u Vegas s mojom mamom i vjenčali smo se u Cadillacu. Super smo se zabavili.” 

Godinu dana kasnije, uživali su u proslavi onog što je Allison opisala kao “najbolju godišnjicu braka”.  

“S nama je slavilo 150 članova naše najbliže porodice i prijatelja. I ponašali smo se kao da smo na normalnom vjenčanju, samo s malom objavom na kraju naše ceremonije”, ispričala je. 

Bračni par objasnio je kako su dobili dva vjenčanja koja će zauvijek pamtiti: “Jedno je bilo samo za nas dvoje, a drugo s porodicom i prijateljima.” 

Podijeli ovaj članak