Nakon razvoda poslije tri decenije braka: Bajaga uživa sa novom djevojkom

2 min. čitanja

Momčilo Bajagić Bajaga poslije 33 godine braka razveo se od supruge Emilije, a trenutno uživa sa novom partnerkom.

Momčilo i Emilija bili su u u braku od 1989. godine, a prije toga su se zabavljali sedam. Naredne godine dobili su sina Marka, a osam godina kasnije i kćerku Anđelu.

Bajaga je uvijek isticao da je Ema stvorena za njega, jer je imala razumijevanja za njegov posao. Inače njihova ljubavna priča je počela u jednom autobusu u Zemunu, a ostalo je istorija. Kako je jednom prilikom priznao, sve pjesme je posvetio Emi.

– Veza kao veza nikada nije bila u iskušenju, ali Emi svakako nije bilo lako. Kad si javna ličnost, svakakve stvari o tebi se pojavljuju u medijima. Ema je to stvarno dobro podnijela, naročito tih prvih godina našeg zabavljanja, koje su bile najluđe. Mi nismo mogli da idemo na ljetovanje negdje gdje idu svi. Meni je najgluplja fora bila da govorim kako nemam djevojku da bi me curice jurile. Ljudi te vole zbog muzike. Da nisam pravio dobre pjesme, ne bi me ni voljeli – rekao je prije nekoliko godina Bajaga.

Inače, Bajaga je decenijama na sceni, a uvijek je dozirano plasirao informacije o privatnom životu u javnost.

Pripadnici sedme sile nedavno su posjetili njegov novi kraj i pitali komšije šta misle o muzičaru i njegovoj novoj djevojci.

– Viđamo ga već godinu dana ovdje, ja ga uglavnom viđam samog, ali dobro ako ima djevojku pa što da ne mladi su nek se zabavljaju. Čovjek se očigledno ne osjeća u skladu sa svojim godinama. Nema nijednu sijedu. (smijeh) – rekao je stariji čovjek tada.

Bajaga je, inače, samo jednom govorio o novoj ljubavi. Tad je istakao da je i te kako svjestan da se za sreću treba boriti, bio čovjek u sedmoj deceniji, kao on, ili mlađi.

– Ljubav je najvažnija stvar u životu – kazao je on, između ostalog, tom prilikom, pa dodao:

– Nikad ne treba odustajati od ljubavi, prenosi Blic.

Podijeli ovaj članak