Nakon incidenta u Splitu: Sergej Trifunović ispričao svoju stranu priče

Dodaj komentar
3 min. čitanja

Glumac Sergej Trifunović je ispričao svoju stranu priče, odnosno svoje viđenje događaja u Splitu, kada je završio u policiji jer je šetao psa na plaži na Obojenoj bez povoca. Na kraju je za samo dva dana platio čak nekoliko kazni, a godinu dana mu je zabranjen ulazak u zemlje EU.

Prišao mi je momak, očigledno homoseksualac ​​i rekao: Ne možeš ovdje sa psom, neko će zvati policiju. Neće da me otjera pe***** u roze kupaćim gaćama, duni mu… – rekao je Trifunović.

– Ped***** je karakterna osobina, da se razumijemo – dodao je nakon što je upozoren na rječnik.

On je rekao da je policija došla za nekoliko trenutaka, a on im se, prema njegovim riječima, izvinio i zatražio da se osuši, ali su mu tražili dokumenta i potom ga odveli u policijsku stanicu.

– Vi stvarno hoćete da me je*ete – rekao im je tada Trifunović.

Glumac kaže da se u policiji iznenada kao svjedok pojavila žena koja je rekla da je pozvala policiju. Pozvao je prijatelja Ljubu Pavasovića Viskovića, koji mu je poslao advokata.

– Umro bih da sam bio sam – rekao je Trifunović i priznao da je izgubio živce u policiji, gdje su ga navodno držali sedam sati, ali da se ne sjeća šta je rekao policiji.

Tvrdi da je nova policijska ekipa došla čim je po odlasku iz policije počeo da jede u restoranu.

– U jednom trenutku pojavilo se deset pitbulova, dva policijska automobila i sedam policajaca. Pas je sve vrijeme bio vezan. Sjedili smo ispred restorana, na zidu. Pojavilo se njih 17 – tvrdi glumac.

– Policajac mi je rekao da zna šta mi se desilo i da će mi to ponoviti – rekao je on.

Prema njegovim riječima, pitao je policajca zašto će biti kažnjen ako je pas na povocu, a policajac mu je, navodno, odgovorio da to „nije njegovo zapažanje“.

Trifunović tvrdi i da mu je nakon incidenta navodno prišao Bojan Ivošević i fotografisao se sa njim kako bi pokušao da mu sve objasni.

– Ne bih se osjećao dobro u stomaku da ponovo odem u Split. Posijle gorkog ukusa, nemam želju da idem u Split – zaključuje.

Ističe da mu je policija u Bajakovu stavila lisice na ruke i naplatila mu novčanu kaznu za vrijeđanje, iako tvrdi da nije vrijeđao policiju, a oni su navodno šokirani tvrdnjama njegovih splitskih kolega i „naređeno im je da ga predaju interventnoj policiji“, prenosi Jutarnji.hr.

Podijeli ovaj članak
Dodaj komentar
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare