JK se rasplakala poslije koncerta na pomen ćerki: Jedva izustila šta su je prvo pitale

Dodaj komentar
2 min. čitanja

Pop diva Jelena Karleuša spektakularnim koncertom u Beogradu na vodi sinoć je raspametila hiljade fanova. 

Tokom višečasovnog audio-vizuelnog performansa Karleuša je promijenila nekoliko skupocjenih kostima, a nakon pjesama “Karli bič”, “Blok”, “XY” i mnogih drugih, otpjevala i već poznate hitove “Mašala” sa Milicom Pavlović i “Nepogrešiv” sa Devitom, a na sceni su se pojavile i Sajsi MC i Mimi Mercedes koje su s njom sarađivale na projektima.

Koncert je, ipak, odlučila da završi “Minutom” ćutanja zbog svih onih koji su je prozivali, a koja se završava rečima “hvala im”.

Najveću podršku, osim kolega Nataše Bekvalac, Vojaža, Sanje Vučić, Ivane Bum Nikolić, Mire Škorić, Edite Aradinović i drugih, dobila je od porodice. 

Ćerka Nika Tošić neposredno pred koncert objavila je emotivne reči dok je gustirala sok “karli bič”, te je pjevačica poslije pomenuvši svoje mezimice ronila suze tokom izjave za medije.

Delirijum u Beogradu: Jelena Karleuša raspametila publiku – ‘Karli bič’ grmi

“Djeca su mi se maloprije javila u bekstejdžu, pitala su me za koliko stižem kući. Rekla sam im za 15 minuta, tako da idem sada da budem s njima”, rekla je Jelena, pa dodala:

“Imam dvije strane života. Jedan je da visim na Saturnu i planini, a moj privatni život je nešto drugo. Svoje slobodno vrijeme provodim isključivo sa djecom kod kuće”, ističe JK, dodajući da je Nika čak i plakala poslije koncerta.

“Bila je jako…”, izustila je Jelena, pa progutala knedlu i zatražila rukama pauzu od novinara.

“… Uzbuđena. A i ja sam. Ponosne su”, nastavila je, pa ipak nije uspela da zadrži suze, dodajući da je riječ o “suzama radosnicama”.

View this post on Instagram

A post shared by Natasa Rayakov (@natasarayakov)

Podijeli ovaj članak
Dodaj komentar
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare