Isplivali snimci na kojima se Russell Brand šali o silovanju

2 min. čitanja

Nakon što je prethodno optužen za silovanje i zlostavljanje više žena, isplivao je stari snimak komičara i glumca Russella Branda gdje se na nastupu s Richardom Herringom šali upravo o silovanju.

Ovaj komičar je također ismijavao stare Grke koji su imali intimne odnose s djecom u podcastu Herring's Leicester Square Theatre 2013. godine.

Pet žena optužilo ga je za silovanje i seksualno zlostavljanje u zajedničkoj istrazi The Timesa, Sunday Timesa i Channel 4 Dispatches. Brand je negirao sve optužbe protiv njega.

Snimak, za koji se sada vjeruje da je izbrisan sa YouTubea i Soundclouda, prikazuje Branda kako razgovara s Herringom.

Here's Russell Brand, Noel Fielding, and Johnathan Ross doing some HILARIOUS rape jokes around an obviously uncomfortable Lily Allen pic.twitter.com/pCmEVeS0nV

— Angelo (@Sorbetorice) September 17, 2023

Rekao je: “Ne moram da štitim svoj ekstremizam, to je moja svakodnevica.”

Tvrdio je da je bio “običan tip iz porodice sa samohranim roditeljem”. Nakon dramatične pauze, prekinuo je tišinu i rekao: “O, ja sam jednom silovao nekoga” i “ubio ga poslije”.
Publika je tada urlala od smijeha dok je Herring kazao kako nikad ne bi pogodio.

Nastavio je kako to ne bi trebalo raditi pred djecom, a nakon što je Herring rekao da je protiv, Russell je odgovorio: “Starim Grcima to nije smetalo”.

U drugom snimku koji se ponovo pojavio, Brand, Jonathan Ross i Noel Fielding su se još jednom šalili na račun silovanja.

Podijeli ovaj članak