Dnevni horoskop: Ovnovima i Vagama će goditi noćni izlazak, a Djevicama razgovor s prijateljem

Dodaj komentar
5 min. čitanja

OVAN 21. 3. - 20. 4.

Pozitivan razvoj emotivnih zbivanja pomoći će da ostvarite čvrsto prijateljstvo u ljubavnoj vezi, a partner će postati nezamjenjiv oslonac. Osjećat ćete se voljeno pa ćete imati više motiva djelovati na drugim životnim područjima. Večernji izlazak obećava dosta zabave, a nekima i previše uzbuđenja.

BIK 21. 4. - 22. 5.

Budući da ste u stresnom razdoblju, briga za zdravlje potaknut će vas da poboljšate kvalitetu života. Ako ste primijetili da se umarate brže nego inače, možda biste trebali smanjiti psihofizička naprezanja. Pazite da na ukućanima ne iskaljujete bijes izazvan problemima za koje oni nisu krivi.

BLIZANCI 23. 5. - 22. 6.

Zanimljivosti očekuju one koji su tek ušli u novu vezu. Ono što će se događati, uvjerit će vas još jednom da ništa nije slučajno. Vaš će odnos u početku biti težak i zahtjevan, no uložite li dovoljno energije i strpljenja, dobit ćete zauzvrat i više nego očekujete. Stariji će uživati u društvu djece.

RAK 23. 6. - 22. 7.

Ne očajavajte ako se neki planovi ne razvijaju onako kako ste željeli. Ima vremena za njihovo ispunjenje. Budite oprezni u komunikaciji sa šefovima ili profesorima, a ako ste u duljoj ljubavnoj vezi, vrijeme je za ozbiljan razgovor. Mogli biste partneru prigovarati da je rastrošan i neodgovoran prema novcu.

LAV 23. 7. - 22. 8.

Pred vama su dani zaljubljivanja i obnavljanja strasti pa se što više družite i upoznajite nova lica. Sitni bračni nesporazumi bit će samo prolazna iskušenja koja će pomoći da bolje upoznate drugu stranu. Moć uvjeravanja bit će vaša jača strana pa tu osobinu iskoristite ako nekog bitnog želite u nešto uvjeriti.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.

Prisjećat ćete se prošlih dana i osjetiti nostalgiju za nečim što je iza vas. Nemojte se mučiti. Razgovor s prijateljem uputit će vas na rješenje problema. Rješavanje obiteljskih poslova zaokupit će vam pažnju i crpiti energiju. Smetat će vam gužva na radnom mjestu, kao i razgovori s iritantnim pojedincima.

VAGA 23. 9. - 22. 10.

Postat će vam jasno šta želite i čime niste zadovoljni, a otvoren razgovor s partnerom pružit će vam priliku da unesete željene promjene u vaš odnos. Bit ćete druželjubivi i zabavljati kolege humorom i vicevima. Mlađi će večeras organizirati izlazak s prijateljima i pritom se odlično zabaviti.

ŠKORPIJA 23. 10. - 22. 11.

Odgovarat će vam rad u sjeni i bijeg od odgovornih ili javnih poslova. Zatrebat će vam pomoć, ali ne računajte previše na kolege čije bi vas ponašanje moglo razočarati. Uzdajte se u vlastite snage i većinu posla uspjet ćete sami obaviti. Ako ste u vezi ili braku, teško ćete prihvaćati partnerove diktate.

STRIJELAC 23. 11. - 22. 12.

Ukoliko ste planirali, bolje odgodite putovanje za neki drugi dan. Teško vam je da ispunite poslovne zadatke koji se od vas očekuju, a sve zbog emocija koje uplićete u to. Kada razdvojite poslovno i privatno, ispunit ćete sve što zamislite.

JARAC 23. 12. - 21. 1.

Partner bi vas mogao iznenaditi sebičnim postupcima – ne započinjite svađu! Bit ćete usmjereni na finansije, stambene ili obiteljske prilike, koje će vas privremeno udaljiti od emotivnih dvojbi. Zanemarite li potrebu za dominacijom i pokažete više srdačnosti i strpljenja, iznenadit će vas brzi rezultati.

VODOLIJA 22. 1. - 19. 2.

Morat ćete obaviti mnogo stvari, a vašeg strpljenja i naklonjenih ljudi bit će malo. Osim poslovnog, zahtjevan će vam biti i privatni život. Prolazni negativni planetarni utjecaji učinit će vas napetim. Pomanjkanje takta bit će sve primjetnije, ali ne samo kod vas nego i kod partnera koji vam mnogo toga zamjera.

RIBE 20. 2. - 20. 3.

Imate li neki važan sastanak, ne prepustite slučaju niti jedan detalj. Isplanirajte potanko sve što možete, posebno vodeći računa o vanjskom izgledu. Novi ljubavni počeci bit će burni pa se nećete moći požaliti da vam manjka uzbuđenja. Mogli biste se upustiti u pustolovinu sa zanimljivom, ali nepostojanom osobom.


Podijeli ovaj članak
Dodaj komentar
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare