Dnevni horoskop: Ko će sanjariti o simpatiji, a ko analizirati situacije iz prošlosti

4 min. čitanja

Ovan

Društveni odnosi koji nisu zabavni, neće vas ispunjavati. Tražit ćete društvo duhovitih pojedinaca koji nisu podložni mišljenjima drugih. Partner će vas okružiti pažnjom, ali vama će u ljubavi trebati više izazova. Nedostajat će vam zavođenje kao na početku veze. Nije loše da o tome porazgovarate s partnerom.

Bik

Očekuju vas ugodni susreti s prijateljima. Bit ćete najglasniji u društvu i podizati raspoloženje. Ljubavni odnosi ulaze u bolje razdoblje. Izgladit ćete nesporazum unutar doma ili razjasniti neku situaciju s prijateljem. Osjećaj umora u večernjim satima najbolje ćete riješiti ranijim odlaskom na spavanje.

Blizanci

Prepustit ćete se romantičnim osjećajima i sanjariti o simpatiji. Nekima će dan označiti početak ljubavne veze. Obiteljski odnosi bit će prožeti skladom. Slobodno vrijeme posvetit ćete hobiju. Poslovni Blizanci danas neće mirovati, nego razmišljati kako da unaprijede poslovanje i bolje zarade.

Rak

Svesrdno ćete se prepustiti zabavi i druženju. Prihvatit ćete poziv prijatelja i uputiti se u nepoznato odredište, gdje vas čeka dobar provod. Neke će obuzeti plima osjećaja prema nepoznatoj i privlačnoj osobi. Činit će vam se da imate mnogo zajedničkog, no nećete nalaziti način kako da joj pristupite.

Lav

Nedostajat će vam ustrajnosti. Glavom će vam se rojiti razne ideje, a nećete poduzimati ništa. Telefon će vam zvoniti, stizat će ljubavne poruke. Bit ćete traženi, no sve to vas neće previše uzbuđivati. Uživat ćete u kolotečini i odmaranju, a živcirat će vas svaka situacija koja bi vas u tome mogla omesti.

Djevica

Najviše radosti donose vam trenuci provedeni s mlađim ljudima i djecom. Razveselit će vas vijest ili nečiji uspjeh. Ljubavne će veze postati još strastvenije unatoč vašoj ljubomori. Vašu potrebu za romantikom prekinut će partner, suočavajući vas s manje lijepim stranama života, novcem i neplaćenim računima.

Vaga

Preispitivat ćete situacije iz prošlosti te analizirati partnerove i svoje postupke. Zanimat će vas mišljenje drugih pa ćete brige podijeliti s bliskim prijateljem. Nećete biti svjesni da ste možda sve preuveličali dok vam to on ne kaže. Poslušajte njegov savjet jer situaciju vidi objektivnije od vas.

Škorpija

Godit će vam obiteljska okupljanja, a partneru ćete pružiti nezaboravne trenutke. Mnogi će vas se danas sjetiti pa se nemojte začuditi ako vas zaguše pozivima za druženje. Nije isključeno da u nekom društvu upoznate osobu koja će vam se svidjeti na prvi pogled. Brzo će doći do sljedećeg susreta pa i veze.

Strijelac

Imat ćete dovoljno snage i elana za sve obaveze. Vođeni intuicijom, u jednoj ćete napetoj situaciji donijeti ispravnu odluku i nekoga zadiviti. Razmišljat ćete o životu, zanimati se za ekologiju i primjećivati mnogo toga što drugima promiče. U nekim ćete se stvarima osjećati osamljenima i drukčijima od drugih.

Jarac

Predvidljivost i zasićenost svakodnevicom odagnat ćete ako unesete nešto novo u životni raspored. Vrijeme je da provedete u djelo nešto o čemu maštate, bilo da je to hobi ili upis na tečaj. Dan je pogodan za obnavljanje starih veza i odnosa, stoga kontaktirajte prijatelje ili pružite nekom ruku pomirenja.

Vodolija

Plijenit ćete pozornost šarmom, a partneru biti privlačniji nego ikad. Samci će intenzivno razmišljati o simpatiji, ali će vas njezino rezervirano držanje obeshrabriti. Mogli biste čak naglo izgubiti interes. Povedite više računa o prehrani. Brzi i neredoviti obroci mogli bi prouzročiti probavne tegobe.

Ribe

Izbjegavat ćete dosadne kućne poslove. Nakon odlaska gostiju, bit će vam teško pri pomisli na pranje suđa i pospremanje. Uposlite sve ukućane kako biste imali više vremena za sebe. Trenutke opuštanja pronađite u šetnji, a ako ste na moru, što više plivajte. Blagotvorno će djelovati na vašu cirkulaciju.

Podijeli ovaj članak