Dnevni horoskop: Bikovi uživaju u malim stvarima, strijelčevi su nestrpljivi…

5 min. čitanja

Ovan

Ne budite kritični prema prijateljima ili članovima obitelji, a ako ste negdje na ljetovanju, ne opterećujte se sitnicama. Imate li neke primjedbe, iznesite ih taktično. Osjećate li napetost, najbolje ćete se opustiti u društvu. Ne pretjerujte sa sunčanjem jer ste u razdoblju kada vam je zdravlje osjetljivije.

Bik

Uživat ćete u malim stvarima, a osobito u pripremi večere za simpatiju ili partnera. Bit ćete uvjerljivi i ostavljat ćete dobar dojam na okolinu. Dan je odličan za putovanja pa ako ste za upravljačem, vješto ćete se snalaziti u gužvama. Mogli biste posjetiti ili će vama doputovati neko od rodbine.

Blizanci

Partner će se naći u finansijskim problemima. Postat će razdražljiv, no takvo ponašanje ne smijete doživjeti osobno jer to nema veze s vama i vašom ljubavi. Možda mu nećete moći pružiti najbolje rješenje, no mnogo će mu značiti vaše razumijevanje. Ako se bavite uređenjem stana ili vikendice, pazite se ozljeda.

Rak

Priklonite se zabavi i izlascima jer ćete se odlično provesti. Ako vam se ne izlazi, pozovite prijatelje na druženje. Samci, osoba koja vam je prijatelj mogla bi vam postati nešto više. Prvobitnu zbunjenost zamijenit će spoznaja da ni vama nije svejedno. Nije isključeno da večer dočekate u zagrljaju.

Lav

Posvetite se privatnom životu, osobito ako ste ga zbog posla zanemarili. Isplanirajte nešto lijepo, što će se svidjeti vašoj obitelji, a mobitele isključite da vas neko ne bi uznemirio. Ako danas putujete, budite koncentrirani, a česte pauze i osvježenje voćnim sokom držat će vas svježim.

Djevica

Imat ćete napete odnose s ukućanima, osobito ako ste mlađi. Večer obećava više sklada pa se tokom dana nastojite odmoriti, kako biste se pripremili za večernji izlazak. Ljubavni odnos bit će pun strasti, ali i svađa pa ćete se s partnerom često miriti i svađati. No jedno bez drugoga nećete moći.

Vaga

Planete vas usmjeravaju na rješavanje obiteljskih i bračnih problema. Nužni su ustupci, a i partner će prigovarati zbog vašeg izbjegavanja odgovornosti. Iako će se truditi zadržati kontrolu i ovladati reakcijama, vaše će ga riječi i komentari ljutiti. Trebat će vam više vremena za sebe, za opuštanje i odmor.

Škorpija

Neka vam ljubav i obitelj budu u prvom planu, no ipak ne zapostavljajte ni društveni život. Izađite s partnerom, dogovarajte izlaske s više ljudi, pozovite prijatelje sebi. Dobrim raspoloženjem privlačit ćete znane, ali i neznane. Partner će primjećivati da ste zanimljivi svima pa će iskazivati ljubomoru.

Strijelac

Neće vam poći za rukom osigurati dan odmora. Nadvikivat ćete se s djecom ili pokušati objasniti ukućanima da trebaju pospremati za sobom. Tvrdoglavost i ljubomora predstavljat će smetnju osjećajnom skladu. Bit ćete nestrpljivi pa će ljubavne iskre dovoditi do rasprava. Večernji sati donose vam mir i stabilnost.

Jarac

Mogla bi vam se udvarati osoba s kojom ste poslovno povezani. Ne dopustite sebi trenutak neopreza, osobito ako je druga strana u bračnom odnosu. Poremećene odnose s djecom popravite otvorenim razgovorom. Odvojite malo vremena za sređivanje računa, plaćanje režija i organizaciju kućnog proračuna.

Vodolija

Odgovorno ponašanje i briga za bližnje krasit će odnose s ljudima koji vas okružuju. Odnos s partnerom bit će stabilan. Osjećaji će biti snažni, a dobro ćete se slagati i na planu zabave. Njegov optimizam bit će zarazan pa će i vaše raspoloženje popraviti. Izađite i dopustite da vas drugi primijete.

Ribe

Priuštite sebi trenutke izležavanja i potpunog odmora. Nemojte stalno misliti na posao i brige. Dopustite prijateljima da se pobrinu za zabavu, a vi se lijepo uredite i uživajte u društvu. Slobodni bi se mogli zaljubiti, ali nećete znati kako započeti vezu. Pričekate li još malo, sve će sjesti na svoje mjesto.

Podijeli ovaj članak