Dnevni horoskop: Bikovi načinite prvi korak, Blizancima će opasti imunitet zbog izlaganja stresu

5 min. čitanja

OVAN 21. 3. - 20. 4.

Ostanite koncentrirani na ono što je bitno. Ne dopustite da vam neko prigovaranjem muti misli i nameće prioritete. Prije nego krenete u rasprave s bilo kime o bilo čemu, provjerite da li ste dobro čuli ono što vam je ta osoba rekla. Na zdravlje pripazite, danas biste se mogli osjećati posebno nervozno.

BIK 21. 4. - 22. 5.

Ako ste spremni za novu ljubavnu vezu, obznanite simpatiji namjere. Neko od vas mora napraviti prvi korak kako bi se cijela situacija pokrenula. Posvetit ćete se obavljanju svakodnevnih zadataka, ali i novim poslovnim planovima. Ipak, neka ovo bude dan odmora, a ne pretjeranog razmišljanja o poslu.

BLIZANCI 23. 5. - 22. 6.

Izlagat ćete se stresu, što će oslabiti vaš imunitet. Čuvajte se nespretnih pokreta i padova. Prošećite čim osjetite nervozu. Brojni događaji istjerat će iz vašeg doma trenutke mira i odmora. Nezgodna strana vaše prirode doći će do izražaja, a sklonost nadmoći gušit će partnerovu slobodu i uznemirivati bližnje.

RAK 23. 6. - 22. 7.

Vama ne baš previše bliska osoba mogla bi progovoriti o svojim problemima. Možete joj pomoći samo da je saslušate, no konačnu odluku prepustite njoj. Pozitivnim akcijama unosite korisne promjene u većinu životnih područja. Neki će doživjeti ispunjenje kroz roditeljsku ulogu ili planirati preseljenje.

LAV 23. 7. - 22. 8.

Sve će vam biti lako ostvarivo, a vaš optimizam donijet će vam uspjeh u privatnim odnosima. Bit ćete bliskiji s partnerom, a ako ste spojili godišnji odmor s neradnim danom, provest ćete se sjajno. Oni koji ostaju kod kuće, puno će razmišljati o finansijskoj situaciji i pokušati naći način za dodatnu zaradu.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.

Zabave i ugodnih trenutaka neće vam nedostajati. Otklonit ćete zapreke u komunikaciji s bližnjima ili poboljšati kvalitetu odnosa s prijateljima. Razmišljat ćete o uzbudljivoj večeri i ljubavnom susretu, no osobi s kojom se trebate naći godit će ako je nazovete i ranije nego je bio dogovor.

VAGA 23. 9. - 22. 10.

Nerado ćete prihvaćati odgovornost i tražiti mjesto gdje vas drugi ne mogu pronaći. Bit ćete povučeniji, ali spremni na odluke kojima ćete preusmjeriti život u novom pravcu. Oslanjat ćete se na intuiciju ili poduzimati nešto u tajnosti. Mogla bi vas kontaktirati osoba u koju ste nekad biti zaljubljeni.

ŠKORPIJA 23. 10. - 22. 11.

Znat ćete kako treba postupiti u određenim situacijama. Time ćete uljepšati dan sebi i bližnjima. Sitni znaci pažnje bit će dovoljni za sreću, a njih vam neće nedostajati. Pravi je trenutak za mali odmak od posla, učenja i napornih obaveza. Posvetite se bez grižnje savjesti stvarima koje vam čine zadovoljstvo.

STRIJELAC 23. 11. - 22. 12.

Nećete biti raspoloženi za komunikaciju i mrkim izrazom lica širiti negativnu energiju. I kod kuće ćete djelovati mrzovoljno. Pazite šta pričate, jer se svaka nejasna izjava može pogrešno shvatiti. Morate li se sresti s nekim nespremnim na saradnju, budite diplomatični. Živciranje će loše djelovati na vas.

JARAC 23. 12. - 21. 1.

Bit ćete odlično raspoloženi. Tako ćete djelovati i suprotnom spolu. Riješit ćete se pritisaka koji su bili usmjereni prema vama. Lakše ćete komunicirati s okolinom, od čega će najviše koristi imati vaši prijateljski i ljubavni odnosi. Imate li rodbine u inozemstvu, mogla bi vam najaviti dolazak.

VODOLIJA 22. 1. - 19. 2.

Povedite računa o troškovima i nastojte ih smanjiti. Situacija u domu zahtijevat će više opreza. Nedostajat će vam slobode izražavanja i prostora za kretanje. Ne gubite energiju na detalje ili na prepirke s ukućanima, jer to neće pomoći rješavanju problema. Popravite raspoloženje kafom s prijateljima.

RIBE 20. 2. - 20. 3.

Morat ćete rješavati situacije koje nisu do kraja riješene. Pojačano ćete brinuti za zdravlje, ali i uvjete života bližnjih. U ljubavi ćete biti skloni iščekivanju nečega što se neće dogoditi bez vaše inicijative. Trenutke večernjeg mira i odmora narušavat će ispovijedi prijatelja ili prigovaranja partnera.

Podijeli ovaj članak