Sanski Most: Dženaza poznatom mladiću Amelu (24) koji je tragično izgubio život

2 min. čitanja

Poznato je da se u ponedjeljak u 16:30 sati održava dženaza za tragično preminulog Amela Crnkića. Amel je preminuo nakon teške saobraćajne nesreće koja se dogodila u mjestu Husimovci kod Sanskog Mosta. Vozeći prema Sanskom Mostu, Amel je izgubio kontrolu nad vozilom te sletio sa puta. Automobil je udario u betonsku zaštitu na jarku pored ceste, a Amel je ispao iz vozila i preminuo.

Dženaza će se održati ispred Nove Džamije u Donjem Kamengradu. Ova tragedija je potresla cijelu lokalnu zajednicu, a Amel će biti sahranjen uz prisustvo porodice, prijatelja i mještana.

Amel Crnkić, star 24 godine, bio je poznat kao vrijedan i kreativan mladić koji je imao pozitivan utjecaj na svoju okolinu. Njegova prerana smrt je veliki gubitak za sve koji su ga poznavali.

Mještani su izrazili duboku tugu zbog iznenadne smrti Amela i izrazili sućut njegovoj porodici. Organizirani su brojni programi podrške kako bi pomogli porodici da se nosi s ovom tragedijom.

Društvene mreže su također preplavljene porukama podrške i sjećanjima na Amela. Mnogi su podijelili fotografije i uspomene na njega, ističući koliko je bio voljen i cijenjen.

Tragična smrt Amela Crnkića je podsjetnik na važnost sigurnosti u saobraćaju. Ova nesreća je pokrenula diskusiju o potrebi poboljšanja infrastrukture i provođenja preventivnih mjera kako bi se smanjio broj saobraćajnih nesreća i njihovih žrtava.

Porodici, prijateljima i svim voljenima Amela Crnkića izražavamo najdublju sućut i nadamo se da će pronaći snagu i podršku da se suoče s ovim teškim trenucima. Amel će zauvijek ostati u našim srcima.

Podijeli ovaj članak