Goran Ivanišević: ‘Sada mogu dati otkaz kod Đokovića, moram na operaciju…’

2 min. čitanja

Legendarni hrvatski teniser Goran Ivanišević koji je trenutno trener Novaka Đokovića prokomentisao je uspjeh srbijanskog tenisera i osvajanje US Opena što mu rekordni 24. Grand Slam naslov.
“O odlasku u mirovinu morate pitati Đokovića, ne mislim da će on stati. On misli da će igrati na Olimpijskim igrama u Los Angelesu 2028. Ne znam što je u njegovoj glavi, on 24 sata razmišlja o tome što bi mogao sve ostvariti. Kada osvoji 25. Grand Slam pitat će se zašto ne i 26. osvojiti? Uvijek gleda da je spreman, uvijek želi više i da sve bude perfektno”, rekao je Ivanišević pa se osvrnuo na Đokovića.
“Ovo je jedan od najvećih uspjeha u sportu, ne samo u tenisu. On je pobjednik i motivira se Nadalom i Federerom. Ako mu kažete da ne može, on će vam dokazati da može, čak i kada je ozlijeđen i ne osjeća se dobro. Ne mogu reći da smo svi s Balkana takvi, ali on je najbolji i tako je kako je.
Ivanišević se zatim dotaknuo svoga statusa u Đokovićevu timu.
“Mogu otkaz dati, imam sve s njim. Ne gledam budućnost, moram na operaciju koljena poslije ovoga i što bude, bit će“, zaključio je Goran, prenosi Večernji.

Podijeli ovaj članak