Objavljeni detalji o djevojci koja je napuhala preko 5 promila: Rodom je iz Sanskog Mosta, voli i piše poeziju, otrijeznila se brže od muškaraca

Poslije isključenja iz saobraćaja, u Policijskoj stanici provela je devet sati na triježnjenju. Određena joj je kazna od 400 KM, na dva mjeseca biće oduzeta vozačka dozvola plus dva kaznena boda.

1 min. čitanja

Od kada je Policijska uprava Gradiška, prije nekoliko dana, saopštila da je patrola u obližnjoj Čatrnji, iz saobraćaja isključila ženu koja je upravljala putničkim automobilom sa 5,19 promila alkohola u krvi, o njoj ne prestaje da se priča.

Vesna Vučić, portparol PU Gradiška kazala je da je nevjerovatno koliko se ovaj slučaj komentariše i koliku pažnju je privukao.

– I za nas u policiji to je neshvatljivo, kaže Vesna Vučić.

Mediji su u Policijskoj upravi saznala više pojedinosti, nego što je to do sada objavljeno u saopštenjima ili informacijama, o ženi koja je imala rekordno visok nivo alkohola u krvi.

– Policijska patrola je zaustavila osobu sa incijalima D.V. (identitet poznat redakciji) rođenu 1976. godine u Sanskom Mostu, koja duže vrijeme živi u Gradiški. Bilo je to 9. oktobra, u jedan sati i 15 minuta, poslije ponoći. Nije djelovala sumnjivo niti problematično, ponašala se, rekli bismo, sasvim pristojno i normalno. Ipak, patrola je tek nakon dužeg razgovora posumnjala u pijanstvo i odlučila da je testira, naveli su gradiški policajci, prepričavajući ovaj slučaj.

Podijeli ovaj članak