Užas u Srbiji: Ubio ženu iz puške dok su slavili 40 godina braka

2 min. čitanja

Ljubodrag N. iz sela kod Velike Plane (grad u Srbiji) iz lovačke puške danas je navodno ubio suprugu Milanku N. dok su proslavljali 40 godina braka.

Kako Kurir piše, ništa nije naslućivalo na ovakvu tragediju.

“Ljubodrag i Milanka su decenijama živeli i radili u Francuskoj, tamo su ostvarili i penziju, prvo se u rodno mesto vratio Ljubodrag, a zatim pre nekoliko i Milanka”, kaže sagovornik Kurira i dodaje:

“Danas im je 40 godina braka! Slavili su jubilej njihove ljubavi, a šta se to toliko preokrenulo u sekundi pa je on uzeo pušku i presudio joj, i dalje se ne zna.”

Kako navode komšije, ubistvo se dogodilo prije nekoliko sati.

“Pre zločina njih dvoje su otišli do grada, ali je Ljubodrag svratio do kafane, dok se Milanka kući vratila sa komšinicom. Nakon nekog vremena kući je došao i Ljubodrag i supružnici su se posvađali”, kaže komšija i dodaje:

“Uzeo je stari karabin koji je bio u kući i jednim hitcem je ubio ženu, a komšinica koja je sedela za stolom je ostala šokirana jezivim prizorom.”

Prema riječima izvora iz istrage, nesretna žena koja je zapravo i jedini očevidac tragedije trenutno je na pregledima jer ne može da se povrati od šoka.

“Scena je bila jeziva. U kući se i dalje vrši uviđaj koji traje već nekoliko sati. Motiv ove tragedije utvrdiće dalja istraga, a telo će biti prevezeno na obdukciju koja će utvrditi kako je došlo do smrti nesrećne žene”, dodaje izvor. 

 

Podijeli ovaj članak