(ZVANIČNO) NK Čelik imenovao novog generalnog direktora

2 min. čitanja

Nakon završene konkursne procedure i verifikacije imenovanja generalnog direktora na sinoćnjoj skupštini kluba, Emir Čerim, dosadašnji v.d. direktora, novi je generalni direktor NK Čelik Zenica.

Veliko mi je zadovoljstvo i čast postati novi generalni direktor NK Čelik Zenica. U ovih 18 mjeseci svakodnevno sam davao svoje maksimalne napore kako bih zajedno s Upravnim odborom i menadžmentom kluba postigao zacrtane i željene ciljeve. Nakon sinoćnje Skupštine kluba, koja je pokazala veliku snagu koju ovaj klub ima, dodatno sam motivisan da sve poslove koji su u mojoj nadležnosti obavljam što efikasnije i efektivnije, te da zajedno s našim navijačima pišemo još ljepše i pozitivnije priče u odnosu na tekuću, sada skoro već proteklu, 2022. godinu, rekao je Čerim.

Čerim je potom pozvao navijače Čelika na učlanjenje u klub, kao i pridruživanje svih ostalih akcija koje klub nudi. 

Navijače pozivam na učlanjenje u klub, kao i pridruživanje svih ostalih akcija koje klub nudi, jer vidjeli smo snagu i kapacitet koji ovaj klub ima tokom ove godine. Želimo da to dignemo na još veći nivo naredne godine, a ništa od toga neće biti moguće bez najboljih navijača u državi. Također, ovom prilikom poželio bih sretne novogodišnje praznike svim navijačima i simpatizerima NK Čelik Zenica, rekao je generalni direktor NK Čelik Zenica, Emir Čerim.

Podijeli ovaj članak