Široki Brijeg produžio ugovor sa golmanom

1 min. čitanja

Golman Tomislav Adolf Tomić dogovorio je nastavak suaradnje sa NK Široki Brijeg na obostrano zadovoljstvo i ostaje dio Plavo-bijelih uoči nove sezone.

Svojim briljantnim partijama na početku prošle sezone, visokom razinom profesionalizma u radu, odnosom prema klubu i vidljivom energijom pobrao je simpatije navijača i zadobio povjerenje Uprave za potpis novog, dvogodišnjeg ugovora do 31. maja 2025.

– Jako sam sretan zbog potpisa novog ugovora. Zahvaljujem se sportskom direktoru Slavku Brekalu i Upravi kluba na ukazanom povjerenju. Jako se radujem novim izazovima koje nosi sljedeća sezona koja će, vjerujem, biti mnogo uspješnija i pobjednička – kazao je Tomić nakon potpisa novog ugovora.

Dvadesetšestogodišnji golman Širokog Brijega u prošloj sezoni upisao je devet nastupa u plavo-bijelom dresu u kojima je čak šest puta svoju mrežu sačuvao netaknutom.

– U Širokom Brijegu osjećam se kao kod kuće. Ovdje sam odlično prihvaćen, kako u klubu tako i u samom gradu. Stvarno mogu reći samo riječi hvale. Samo Široki – dodao je iskusni čuvar mreže.

Podsjećamo, Tomislav Adolf Tomić u Široki Brijeg je stigao prošloga ljeta iz NK Croatia Zmijavci, a prethodno je branio boje RNK Split, NK Dugopolje i NK Hrvace.

Podijeli ovaj članak