Piksi nakon remija protiv Kameruna: To je amaterski

2 min. čitanja

Selektor Srbije, Dragan Stojković – Piksi, svjestan je razloga remija protiv Kameruna (3:3). Smatra selektor Orlova da je Srbija morala mnogo pametnije odigrati nakon stečenog vodstva.

– Da je dobar dan, nije baÅ”… Osjećamo frustraciju Å”to se tiče rezultata. Imati 3:1 na ovom nivou i dopustiti da se vrate… Zaista frustrirajuće… Reagovali smo dobro posle primljenog gola, uspjeli da postignemo tri gola gola i promaÅ”ili neke odlične Å”anse. Visok izlazak naÅ”e odbrane na 3:1, pokuÅ”aj pravljenja nekog ofsajda je apsolutno zabranjen na ovom nivou. To je totalno, onako amaterski. Sve to nas je koÅ”talo izgubljenih bodova u meču. Statistika i posjed lopte, dominantnost na terenu, u ovom trenutku niÅ”ta ne znače, rekao je Dragan Stojković – Piksi nakon utakmice.

IzvrÅ”io je Piksi dvije prinudne izmjene na poziciji Å”topera, ali nije odustajao od formacije sa trojicom igrača nazad, pa je ubacio dvojicu novih Å”topera, Mitrovića i Babića.

– Imali smo danas ponovo taj peh, da su nam dvojica Å”topera tražila izmene. Bile su prinudne. Morali smo tako da reagujemo, s obzirom da su oni igrali sa dvojicom napadača u drugom poluvremenu. Nemamo sreće sa povredama, to nas brine. Frustriran sam zbog reazultata, igrači su željeli, igrali odlično u jednom trenutku. Ali na ovom novou taktičke greÅ”ke ne smiju da se prave. Gotovo dvije identične greÅ”ke, praktično nevjerovatno. Navijamo za Brazil protiv Å vajcarske. Nemamo Å”ta da izgubimo, da bi se otiÅ”lo dalje mora da se pobijedi. Treba biti realan, sagledati dobro situaciju, analizirali dobro utakmicu. Nećemo se predati, rekao je Piksi.

Ā 

Ā 

Podijeli ovaj članak