Marko Maksimović i Damir Memišević napustili Leotar

1 min. čitanja

Klub sa Polica danas je objavio da je sporazumno raskinuta saradnja sa Maksimovićem i njegovim pomoćnikom Damirom Memiševićem.

– Kada sam preuzeo Leotar, za mene je to bio veliki izazov, s obzirom na stanje na tabeli, ali sam se u Trebinje vratio punog srca da probam da pomognem. Nažalost, od cilja nas je dijelio samo mali korak. Život ide dalje. Želim da se zahvalim svim igračima sa kojima sam radio, Upravi kluba i ljudima u klubu, a posebno našoj Mari iz ekonomata koja je majčinski bila uz nas sve ovo vrijeme.

Na početku nove sezone sjeo sam sa predsjednikom i članovima Uprave i usaglasili smo se da je i za klub i za nas dvojicu, Damira i mene, najbolja opcija da krenemo različitim putem. Ja iz Leotara odlazim, ali ću se u ovaj klub i grad uvijek rado vraćati – kazao je Maksimović za zvaničnu klupsku stranicu.

Do zvaničnog imenovanja novog stručnog štaba, ekipu će voditi sportski direktor Oleg Ćurić koji ima UEFA A trenersku licencu, a pomagat će mu Anel Ramić, koji je u toku školovanja za UEFA A licencu.

Podijeli ovaj članak