Dogovorene dvije prijateljske utakmice futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine i Francuske

1 min. čitanja

Futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine će odigrati dvije prijateljske utakmice sa selekcijom Francuske. Susreti će biti odigrani u dvorani Ramiz Salčin u Sarajevu 15. novembra u 18 sati i dan kasnije u 17.

Selektor Ivo Krezo u ovim susretima računa na sljedeće igrače:

Srđan Ivanković (TSV Weilimdorf, Njemačka), Josip Sesar (TSV Weilimdorf, Njemačka), Amer Džindić (Stuttgarter, Njemačka), Amir Baručija (Ljuti Krajišnici Linz, Austrija), Ante Grbešić (Hercegovina), Davor Arnautović (Radnik), Amel Handžić (Konjic), Amer Delić (Sloga Gornji Vakuf/Uskoplje), Miloš Radujković (Salines), Benjamin Smajić (Salines), Faruk Brkanić (GFC Sarajevo), Muanis Duvnjak (GFC Sarajevo), Bilal Jelić (Mostar SG), Vedad Jašarević (Mostar SG).

Selektor Ivo Krezo o predstojećim utakmicama kaže:

– Pred ove provjere nismo mogli da računamo na sve standardne reprezentativce koji imaju obaveze prema klubovima, a mečevi nisu u FIFA-inom terminu. Bez obzira na to, biće to odlična prilika za nekolicinu igrača koji su do sada manje igrali kao i za neke juniorske reprezentativce da pokažu koliko mogu tako da će ovo biti korisna provjera za nas, da imamo jasniju sliku na koga sve možemo računati u budućnosti.

Reprezentativci će se okupiti 14. novembra na Ilidži.

Podijeli ovaj članak