Cristiano Ronaldo u džepu uvijek nosi poseban papir, evo šta piše na njemu

2 min. čitanja

Britanski The Sun otkrio je dugo čuvanu tajnu koja je vezana za reprezentativca Portugala i fudbalera Manchester Uniteda, Cristiana Ronalda, a koja ima veze sa jednim posebnim papirom koji mu daje motivaciju.

Radi se o tome da Ronaldo u džepu uvijek nosi poseban papir, a na kojem piše koje je trofeje osvojio u karijeri kako na klupskom, tako i na individualnom nivou.

Ova priča će se pojaviti i u knjizi pod nazivom: ‘‘Messi vs. Ronaldo: Jedno rivalstvo, dva GOAT-a‘‘, a koja će biti objavljena za desetak dana i u njoj će, između ostalog, svi moći pročitati neke detalje o jednom od najvećih rivalstava savremenog sporta.

Da se Ronaldo voli hvaliti svojim dostignućima, to je potvrdio i kondicioni trener lisabonskog Sportinga Carlos Bruno, koji je poručio kako je Portugalac jedne prilike u kampu Real Madrida pokazao šta piše na posebnom papiru.

Izvadio je papir iz džepa na kojem su napisana sva njegova dostignuća u karijeri. Sve ono što je osvojio sa klubovima, ali i na individualnom nivou što je postigao. Izvadio je papir i samo kratko rekao: ‘‘Nije loše, zar ne?!‘‘. Ništa novo za njega, to je njemu samo dodatna motivacija i zbog toga je napravio tako velike stvari u karijeri, poručio je Bruno.

Podsjetimo, Ronaldo je ove sezone za Manchester United, ako gledamo sva takmičenja, odigrao 15 utakmica, a na kojima je postigao tri pogotka dok je zabilježio jednu asistenciju.

Podijeli ovaj članak