Nešto neviđeno: YouTube uvodi promjenu koja vas se tiče samo u jednom slučaju

1 min. čitanja

Od danas mijenjamo način na koji vidite preporuke na YouTubeu, na temelju vaših postavki povijesti gledanja, stoji u službenoj objavi YouTubea.

Od danas, ako ste isključili povijest gledanja na YouTubeu i nemate prethodno spremljenu povijest pregledavanja video zapisa, opcije koje zahtijevaju povijest gledanja za pružanje preporuka videozapisa bit će onemogućene, poput vašeg YouTube početnog sažetka sadržaja, prenosi tportal.

To znači da bi počevši od danas vaš početni feed mogao izgledati puno drugačije. Moći ćete vidjeti traku za pretraživanje i izbornik vodiča s lijeve strane, bez feeda preporučenih videozapisa, što vam omogućuje lakše pretraživanje i pregledavanje kanala na koje ste pretplaćeni.

YouTube ovu promjenu korisnicima uvodi postepeno, tijekom sljedećih nekoliko mjeseci, baš kao i sve ostale novitete, a čisto kako bi se osigurali da će sve proteći po planu.

Google je nedavno naveo da će određenim korisnicima omogućiti poboljšanu kvalitetu videa te da na YouTube uvodi i umjetnu inteligenciju.

Podijeli ovaj članak