Call of Duty će dvije decenije postojanja proslaviti novim naslovom: Igra izlazi ove jeseni

2 min. čitanja

Za sada nije poznato hoće li se Call of Duty zadržati u Modern Warfare univerzumu, vratiti se Black Opsu ili pokušati nešto treće, iz Activisiona su danas jasno naglasili kako će lansirati “premium” proizvod

Jedno su vrijeme kružile glasine kako će Call of Duty u 2023. konačno uzeti pauzu i da neće biti nove igre. A onda je Modern Warfare 2 do prihoda od milijardu dolara došao brže nego ijedan drugi Call of Duty u 20 godina postojanja. I Activision je shvatio da ljudi još uvijek trebaju traže novi Call of Duty svake godine pa će im i u 2023. uslišiti želje.

Danas su podnijeli izvješće o poslovanju u prva tri mjeseca ove godine, a ondje su ujedno i prvi put potvrdili da ove jeseni očekuju lansiranje nove Call of Duty igre – jubilarnog dvadesetog naslova u 20 godina serijala. Rečeno je kako će to biti puna igra koja će se plaćati, a da je osim toga u planu i lansiranje Warzonea za mobitele.

Za sada nije poznato hoće li se Call of Duty zadržati u Modern Warfare univerzumu, vratiti se Black Opsu ili pokušati nešto treće. Ranije glasine ukazivale su na ekspanziju za Modern Warfare 2, no iz Activisiona su danas jasno naglasili kako će lansirati “premium” proizvod, što u prijevodu znači igru od 80 eura.

Podijeli ovaj članak