Žena dopustila kćerki da stavi pirsing u pupak sa 10 godina: “Mnogi me osuđuju, ali boli me briga”

3 min. čitanja

Jedna mama je napadnuta na internetu jer je dopustila svojoj kćerki da napravi pirsing na trbuhu u dobi od 10 godina. Uprkos tome što su joj mnogi rekli da je pogriješila, nije je briga i u potpunosti stoji iza svoje odluke.

Ali, nije to jedino što je napravila. Naime, Whitney Ainscough nedavno je postala viralna jer dopustila svojoj kćerki da napravi umjetne nokte što je rezultiralo njenim ogromnom boli nakon što su pukli jer su bili predugi, prenosi Mirror. Mama je ovaj put ponovno optužena za dopuštanje tjelesnih modifikacija za svoju malu kćer.

Kad je sama odvela u piercing studio da to napravi, priznala je da zna da će je mnogi popljuvati, ali je uvjerena da će se o piercingu brinuti kako treba. Mama je i sada bila izložena vrijeđanju na internetu, a mnogi su joj rekli da je pogriješila što je to dopustila nakon što je podijelila video na svojoj TikTok stranici.

@itsmebadmom Replying to @𝐀𝐧𝐧𝐚𝐚𝐚💎 why did i let my 10year old have her belly pierced? 👀 #fyp #fy #kidsoftiktok #daughter #ten #moms #itsmebadmom #bellypiercings #home #mydescion #councilestate #costofliving ♬ original sound – Itsmebadmom✅

Mnogi su je pitale zašto njezina kći ima piercing, a 30-godišnja mama jednostavno je odgovorila: ‘Zato što sam ja njezina mama. I rekla sam da može’, te još priznala da ‘ne vidi problem s piercingom na trbuhu desetogodišnjaka’. ‘Ali, na kraju dana, ja sam njezina mama, ja sam ta koja preuzima odgovornost za sve što je napravila. Čisto je, njeguje se’, dodala je dok je govorila u kameru braneći svoju odluka ispred slike svoje kćeri.

Video je već prikupio veliku pažnju, stotine komentara osudilo je njezino roditeljstvo, no neki su čak i branili njezine postupke Jedan TikToker komentarisao je: ‘Ovo se kvalificira kao zlostavljanje djeteta, ko god je to učinio odgovoran je za kazneni progon’, dok je drugi dodao: ‘Nije u redu, pusti je da bude dijete, zašto je jednostavno ne pustiš’, a jedan je zabrinuti gledatelj naglasio da bi to moglo uzrokovati zdravstvene probleme i rekao: ‘Zar niko ne čita o keloidima!!?? Tako je mlada!’. Ali, neke su mame priznale da su također dopustile svojim kćerima da naprave piercing u ranoj dobi.

Jedna mama je rekla: ‘Moja kći je prošle sedmice napunila 11 godina i napravila je piercing u pupku prije otprilike tri sedmice. Htjela je to učiniti, zna kako se brinuti o njemu i održavati ga čistim pa zašto ne’, dok je druga korisnica dodala: ‘Moja 11 -godišnjakinja je svoja napravila jer su ga svi njezini prijatelji imali, djeca se samo žele uklopiti i ja to dopuštam donekle. Oni rastu’, prenosi Večernji.hr.

Podijeli ovaj članak