Skandal u reprezentaciji Slovenije: Bivša partnerka podijelila video pijanog muža sa drugim djevojkama

1 min. čitanja

Benjamin Verbič, fudbalski rerprezentativac Slovenije i fudbaler Panathinaikosa, našao se u žiži skandala nakon šokantnog videa koji je objavila njegova supruga Alvina Lali.

Na snimci i fotografijama koje su procurile na društvene mreže slovenski reprezentativac se provodio u društvu djevojaka, te navodno bio pod popriličnim utjecajem alkohola u pauzi između dvije utakmice Slovenije u Ligi nacija.

Verbičeva supruga, Ukrajinka Alvina (s njom se upoznao dok je igrao za kijevski Dynamo), koja mu je u u augustu rodila sina, naknadno je objavila još jedan video, vjerovatno jedne od djevojaka s kojima se njezin suprug provodio, pišu Sportske novosti.

– S..nje ljudi, sram vas bilo. Zabava u pauzi reprezentacije je normalna ako ste okruženi normalnim ljudima. Stvarno mi nije jasno kako možeš biti tako glup – napisala je “silikonska ljepotica”.

Reprezentativac Slovenije oštro je demantovao svoju suprugu. On ističe da su to stari snimci i da ona laže.

– Fotografije i video koje je objavila moja bivša partnerka i majka mog djeteta su jako stari. Sve ono što je napisala je čista laž – poručio je Verbič.

Par je potom izbrisao gotovo sve zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a video, kao i sporne fotografije više nisu dostupni.

Podijeli ovaj članak