SERVISNE INFORMACIJE za period od 13.05. do 16.05.2022.godine

2 min. ─Źitanja

Policijska stanica Bos. Krupa obavje┼ítavada su u proteklom periodu zabilje┼żili slijede─çe:

13.5. U 09,50 sati Vranjska naru┼íavanje JRiM-a naro─Źito drskim pona┼íanjem od strane 1 lica.Prekr┼íajni nalog na 1 lice. U 22,05 sati ul.Dana nezavisnosti KD-nasilje u porodici od strane 1 lica.Lice li┼íeno slobode i zadr┼żano.Izvje┼ítaj kantonalnom tu┼żila┼ítvu o po─Źinjenom KD-u.U 23,15 sati ul.1BKB KD-o┼íte─çenje tu─Ĺe stvari od strane NN lica.Istraga u toku.15.5. u 07,15 sati Jezerski SN-sudar dva put.motornavozila.Materijalna ┼íteta.Uvi─Ĺaj izvr┼íen.Prekr┼íajni nalog na 1 lice.U 17,45 sati ul.Me─Ĺumostovi naru┼íavanje JRiM-a fizi─Źkim napadom na drugo lice od strane 1 lica.Prekr┼íajni nalog na 1 lice.

Vatrogasna jedinica izvje┼ítava da nije imala intervencija i dojava o po┼żaru.

Hitna slu┼żba Doma zdravlja Bos.Krupa saop─çava da je u proteklom periodu pregledala┬á95┬ápacijenata, za KB ÔÇťDr.I.Ljubijanki─çÔÇŁje bilo upu─çeno 15┬álica. Na porodili┼ítu nije bilo prinova.

JKPÔÇť10. JuliÔÇŁBos. Krupa saop─çava da je isporuka vode u proteklom periodu na podru─Źju op─çine zadovoljavaju─ça.Danas od 10,00 do 13,00 sati planski prekid u isporuci vode u ul. Branilaca grada. Radovi na mre┼żi.

Elektro-distribucija┬áizvje┼ítava da je isporuka elektri─Źne energije na podru─Źju op─çine u proteklom periodu zadovoljavaju─ça.Danas nema planskih prekida u isporuci elektri─Źne energije.

Slu┼żbe┬á┬á za┬á┬á odr┼żavanje┬á┬á puteva┬á┬á na┬á┬á podru─Źju┬á┬á op─çine┬á┬á Bosanska┬á┬á Krupa┬á┬á obavje┼ítavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na podru─Źju op─çine prohodne, uslovi odvijanja saobra─çaja su dobri,saobra─çaj na svim putnim pravcima odvija se po suhim kolovozima.┬áUpozorenje na odrone kamenja na kolovoz namag.puta M-14 (od 22-28 km), Biha─ç-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugro┼żavaju bezbjednost saobra─çaja, a koji se ─Źiste i uklanjaju.

Preporu─Źuje se oprezna vo┼żnja na svim putnim pravcima, prilago─Ĺavanje brzine uslovima na putevima i po┼ítivanje saobra─çajnih propisa i ograni─Źenja.

Hidro-meteorolo┼íka mjerenja na podru─Źju op─çine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljede─ça: temperatura┬ázraka 14C , vla┼żnost zraka 77% , dok je vodostaj rijeke Une 52cm (NV).

RadioBK

Podijeli ovaj ─Źlanak