SERVISNE INFORMACIJE za dan 07.12.2022.

2 min. ─Źitanja

Policijska stanica Bos. Krupa obavje┼ítava da u proteklom periodu nije bilo naru┼íavanja javnog reda i mira, saobra─çajnih nezgoda kao ni krivi─Źnih djela.

Vatrogasna jedinica izvje┼ítava da je imala intervenciju i dojava o po┼żaru u 10,00 sati po┼żar kontejnera za sme─çe u ul.Mirsada Crnki─ça (Lamele). Na po┼żar iza┼íla dva vatrogasca sa vatrogasnim vozilom. Po┼żar uga┼íen u 10,30 sati.

Hitna slu┼żba Doma zdravlja Bos. Krupa saop─çava da je u proteklom periodu pregledala 25 pacijenata, za KB ÔÇťDr. I. Ljubijanki─çÔÇŁ je bilo upu─çeno 1 lice.

JKPÔÇť10. Juli ÔÇŁBos. Krupa saop─çava da je isporuka vode u proteklom periodu na podru─Źju grada zadovoljavaju─ça. Danas od 08,00 do 10,00 sati planski prekid u isporuci vode u ul.Envera Krupi─ça. Radovi na mre┼żi.

Elektro-distribucija izvje┼ítava da je isporuka elektri─Źne energije na podru─Źju grada u proteklom periodu zadovoljavaju─ça. Danas od 10,00 do 14,00 sati planski prekida u isporuci elektri─Źne energije u ul.511 Slavne bbr (zgrade). Radovi na NN mre┼żi.

Slu┼żbe┬á┬á za┬á┬á odr┼żavanje┬á┬á puteva┬á┬á na┬á┬á podru─Źju┬á┬á grada┬á┬á Bosanska┬á┬á Krupa┬á┬á obavje┼ítavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na podru─Źju Grada prohodne, uslovi odvijanja saobra─çaja su dobri, saobra─çaj na svim putnim pravcima odvija mokrim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Biha─ç-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugro┼żavaju bezbjednost saobra─çaja, a koji se ─Źiste i uklanjaju.

Preporu─Źuje se oprezna vo┼żnja na svim putnim pravcima, prilago─Ĺavanje brzine uslovima na putevima i po┼ítivanje saobra─çajnih propisa i ograni─Źenja.

Hidro-meteorolo┼íka mjerenja na podru─Źju grada Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljede─çe: temperatura zraka 8┬░C , vla┼żnost zraka 100 % , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 147 cm, u Bosanskoj Otoci 190 cm (NV).

Podijeli ovaj ─Źlanak