Ovo je šef hotela koji je pretukao 28-godišnju radnicu: Posao naslijedio od oca

2 min. čitanja

Djevojka rođena 1995. godine incijala K.E. bila je uposlenica u hotelu ‘Jablanica’ u čijim prostorijama je napadnuta od strane gazde koji je po prijavi obavio informativni razgovor sa pripadnicima MUP-a HNK PS Jablanica nakon kojeg su ga lišili slobode.

Vezani tekst:

– Užas u Jablanici: Vlasnik hotela pretukao 28-godišnju radnicu, evo šta kažu iz policije

Cijeli slučaj prijavila je majka 28-godišnje djevojke nakon što je ona došla u porodičnu kuću vidno potresena, te sa modricama na tijelu. Gazda ju je pretukao u večernjim satima.

Policijskoj upravi nemili događaj je prijavljen u 20:50 sati kada su pripadnici izašli na teren. Osoba je zadržana u prostorijama policijske stanice u Jablanici.

Opasni gazda je Amir Džafić koji je hotel naslijedio od oca Jusufa Džafića poznatog jablaničkog biznismena, piše portal Crna-hronika.

Ovu informaciju potvrdio je i MUP HNK, navodeći inicijale.

– 1.8.2023.godine, u 20,50 sati, u PS Jablanica prijavila je D.K. iz Jablanice da je u hotelu „Jablanica“ njezinu kćerku E.K. (1995) fizički napao i nanio joj vidne ozljede A.Dž. (1979). Isti je lišen slobode i zadržan u prostorijama za zadržavanje. Dežurni liječnik iz KBC Bijeli brijeg Mostar obavijestio je PU Mostar da je E.K. zadobila teške tjelesne ozljede. Upoznat nadležni tužitelj, poduzete sve potrebne mjere – naveli su iz policije.

Podijeli ovaj članak