Opozicija RS-a jedinstvenog stava: Režim je u strahu, prizivaju sukobe i plaše građane da bi prikrili krađu na izborima!

2 min. čitanja

“Jedini koji priziva nemire, tenzije i sukobe u Republici Srpskoj da bi prikrili krađu na izborima je režim”, poručili su predstavnici opozicije na današnjoj press konferenciji.

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović kaže da su izborne prevare od strane vlasti masovne.

– Očekujemo ponavljanja izbora na većem broju biračkih mjesta. Pravda je dostižna”, poručio je.

Istakao je da je opozicija jedinstvena, da su na pravom putu te da će se “potvrditi da je režim krao”.

– Sada je režim u strahu i plaši građane – istakao je Šarović.

Branislav Borenović, predsjednik PDP poručio je da je se “u RS-u desila brutalna krađa u režiji vladajuće partije i koalicije”, te da sada prizivaju sukobe da bi prikrili krađu.

– Na kraju ovog procesa Republika Srpska će biti jača, mi nećemo odustati. Važno je da vladajuća koalicija prestane da priziva sukobe, nemire i tenzije. Nikome ne treba bilo kakva tenzija i sukob, jedini oni to prizivaju, a žele da skrenu pažnju sa krađe – poručio je Borenović.

“Za širenje panike među stanovništvom odgovorna je trenutna vlast. Do svega ovoga doveli su oni koji su krali na izborima, a ne mi koji želimo istinu”, kazala je Jelena Trivić, potpredsjednica PDP-a.

Nebojša Vukanović lider Liste za pravdu i red poručio je da ni jedan režim nije opstao na silu, pa neće ni ovaj.

– Pozivam sve institucije da rade svoj posao. Dodiku anarhija, napetost i tenzije odgovaraju, mi ćemo se mirnim putem boriti – istakao je Vukanović.

Podijeli ovaj članak