Oglasio se Kojović: Doživio sam težak infarkt, zahvaljujući ovim ljudima dobio sam novi život…

2 min. čitanja

Predrag Kojović, nekadašnji predsjednik Naše stranke i aktuelni zastupnik u državnom parlamentu, prošle sedmice je izašao iz specijalne bolnice “Centar za srce” u Sarajevu gdje je bio na hospitalizaciji, a danas se oglasio na društvenim mrežama te poručio da se sada osjeća dobro.

“U nemogućnosti da pojedinačno odgovorim na vaše upite o tome šta se dogodilo u nedjelju 25. septembra, odlučio sam se da vam odgovorim na ovaj način.

Prije svega, sada sam dobro, sve je u redu, sve će biti u redu i svakim danom se osjećam bolje i bolje. Takođe, ne mogu riječima opisati koliko su mi u prethodnih desetak dana značile i davale snagu vaše poruke podrške.

Dakle, u nedjelju 25. septembra oko podne doživio sam težak infarkt. Zahvaljujući nevjerovatno brzoj i stručnoj reakciji sarajevske Hitne pomoći, a potom i tima Centra za srce na čelu sa dr. Majlom Ćibo danas sam u prilici da ovo pišem. Oporavak će trajati još par sedmica, ali sam uvjeren da ću iz ovoga izaći još jači.

Te nedjelje, zahvaljujući ovim ljudima koje sam gore spomenuo, dobio sam novi život, novu šansu. Naredne nedjelje, 2. oktobra, zahvaljujući vašim glasovima naša zemlja je dobila novu šansu.

Slučaj – ne, kako kaže jedan mudri čovjek. Idemo naprijed. Zajedno i tačka”, napisao je Kojović.

Podijeli ovaj članak