Crnadak: Pogledajte klan oko Dodika – svi su milioneri

2 min. čitanja

Potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak poručio je da Milorad Dodik i SNSD nisu mjera patriotizma i da ih samo interesuju tenderi, još miliona, kvadrata i bolje limuzine.

– PDP će uvijek biti uz Republiku Srpsku i za nas ne postoji pritisak pod kojim ćemo popustiti, kada su u pitanju teritorija, nadležnosti i imovina Republike Srpske, napisao je Crnadak na svom Facebook profilu.

Naveo je i da Milorada Dodika i SNSD ne interesuje budućnost naroda i Republike Srpske.

– Pravi patriotizam je borba protiv korupcije i da smo u Republici Srpskoj svi jednaki pred zakonom, da odlučuju samostalne i jake institucije, a ne pojedinac i izvršni komitet – upravo to je ono što SNSD ne želi i zato mi nećemo da imamo bilo šta sa njima, jednostavno nemamo iste motive i ciljeve, poručio je Crnadak.

Pozvao je da se pogleda “jučerašnji klan oko Dodika”.

– Jedan vodi nabavke lijekova u najvećoj zdravstvenoj ustanovi, drugi bez kontrole troši desetine miliona u poznatoj državnoj banji, treći je vječni ministar i “kralj koncesija”, četvrti ima toliko nekretnina, da je zaboravio da ima stan u Beogradu i zajedničko im je da su svi milioneri, naveo je.

Zaključio je da busanje u prsa i žestoka retorika, a sa druge strane džepovi puni budžetskog novca nisu patriotizam nego kriminal i da oni tu ne pripadaju.

Podijeli ovaj članak