(VIDEO) Strah i panika – Zapeo je u vodenom toboganu i proživio pravu noćnu moru

2 min. čitanja

Kada je riječ o vodenim parkovima, uvijek je zabavno brzo se spustiti niz plastične cijevi i ponovno se osjećati kao dijete, međutim, ponekad stvari ne idu po planu.

Svi očekujemo da će nas tobogan prilično brzo dovesti od točke A do tačke B, s obzirom na to da nam voda pomaže da “fijuknemo” do kraja. Da nije baš uvijek tako pokazuje snimak muškarca koji je zapeo usred tobogana te panično puzao uokolo u maloj cijevi kako bi pronašao izlaz.

U videu, @jamii.talib je nosio ronilačko odijelo i imao je ruke prekrižene na prsima dok je stajao uspravno prije nego što se pod ispod njega izmaknuo i a on počeo kliziti niz tobogan. Prošlo oko sedam sekundi i iznenada se zaustavio na pola puta niz tobogan, prije nego što je nastavio dobivati ​​na zamahu. Potom je ponovo zapeo. 

Na snimku se vidi kako vidno uznemiren pokušava puzati u uskom prostoru kako bi se spustio niz tobogan do izlaza, te čuje kako poziva upomoć.

Srećom, njegovi povici su se čuli i iznenada se gornja polovica tobogana otvorila (vjerojatno vrata za hitne slučajeve) te mu je član osoblja pomogao da izađe s tobogana.

Njegov je video na TikToku dosad dobio više od 43 mliona pregleda…

 

@jamii.talib 1st dengan last la aku main benda alah ni ! sangkut mad ????  TRAUMATIZE  ???? #escapepark #outdooractivities  #escapeparkpenang  #superlooperescapepark ♬ original sound  – Jami R one

 

Podijeli ovaj članak