Počela je vladavina Raka: Ovaj znak najbolji je prijatelj na svijetu, a evo i kakvi su u vezi

5 min. čitanja

Rak je pravo ljetno dijete i vrlo je emotivan, njegov planet je mjesec, a u svom elementu, vodi, osjeća se najugodnije. Njegov moto je ‘Osjećam!’ i stoga ovaj horoskopski znak ima izuzetno suosjećajan, brižan i duševan karakter.

Uvijek je uslužan i dobre volje, međutim, te ga osobine čine vrlo osjetljivim i mogu mu uzrokovati veliku tugu.

Snage horoskopskog znaka Raka

Smatra se da je Rak vrlo prijateljske i vesele naravi. Jako su mu važni međuljudski odnosi, poštovanje, a prije svega korektnost.

Stoga se također rado zalaže za svoje vrijednosti i ne prihvaća netoleranciju. Pomalo sanjiv, a opet pun ambicija, Rak se polako, ali sigurno probija kroz život. Pomaganje drugima i dobrodušnost čine ga vrlo šarmantnim društvom. Rak je štedljiv jer voli sigurnost i planira unaprijed.

Ipak, ovaj znak zodijaka voli ponekad djelovati intuitivno, ali uvijek je skroman i dosljedan. Ima snažan majčinski instinkt, zbog čega jako dobro zna drugima dati savjet ili pak ima spremno suosjećajno uho.

Koliko god voli biti stijena za svoju okolinu i uvijek pomoći savjetom i djelovanjem, njegova uloga brižnog slušatelja čini ga osjetljivim bićem. Često je pretjerano osjetljiv i nestabilan te ne zna šta drugo napraviti osim da reagira sentimentalno i neraspoloženo kada se osjeća povrijeđeno.

Općenito, njegovo ponašanje ponekad ovisi o raspoloženju, pa je ovaj horoskopski znak često pesimist.

Zaljubljeni Rak – avantura ili romansa?

Premda Rak ima veliko srce i u njemu nađe mjesto za svakoga, nije mu lako otvoriti se drugima. Uostalom, zna šta znači biti povrijeđen i poznaje svoju osjetljivu stranu. Tvrda ljuštura bi ga ipak trebala zaštititi. Rak voli biti kod kuće i ne treba mu luda zabava ili uzbuđenje svake večeri. Ugodna večer kod kuće uz svježe skuhanu večeru, čašu vina i ugodan razgovor idealni su za njega.

Općenito je Rak romantičar i sanja o velikoj ljubavi. Nije pristalica afere za jednu noć. Dobro zaštićen dom, rame koje pruža potporu i nježan ton stvari su za kojima žudi. On sam je vrlo pun ljubavi i brine o svojoj partnerici/partneru.

Rakovi obožavaju maženje! Evo još 5 razloga zašto su u svom životu trebaš imati osobu rođenu u horoskopskom znaku Raka…

Rakovi su vrlo brižni

Teško da je bilo koji horoskopski znak tako obiteljski nastrojena osoba kao što je Rak. Uvijek se brine za ljude oko sebe, a golema empatija prava je snaga Rakova. Ako mogu pomoći, onda su sretni i zadovoljni. Nije ni čudo što se svi brzo zagriju za njih i privuku ih k srcu.

Rakovi su posebno dragi

Raj na zemlji? Veza s Rakom! Ovaj horoskopski znak voli vrlo intenzivno i strastveno. Čovjek jednostavno ne može ne voljeti ga. Jedna od stvari u koju se muškarci zaljubljuju u žene Rakove je to što ih ovi najbolje slušaju. Pravi su profesionalci u pružanju pune pažnje svojim najmilijima i oduševljavaju svojom toplom aurom. A muškarci rakovi? Rijetko koji je mačo, odnosno, većina su vrlo brižni, emotivni, nježni i san svake žene.

Naime, Rakovima vlada mjesec, koji naglašava žensku stranu, pa ne čudi da muškarci rakovi imaju također jako dobar odnos sa svojom majkom. Ako želiš muškarca s tvrdom vanjštinom, a meke duše, bit ćeš sretna u vezi s rakom.

Rakovi ostaju prijatelji zauvijek

Prijateljstvo s Rakom obično traje cijeli život! Ovaj horoskopski znak je vrlo pouzdan, stabilan i prava je stijena za svoje prijatelje, osobito u teškim trenucima. Čak i ako svog prijatelja ili prijateljicu raka ne vidiš nekoliko mjeseci, budi sigurna da je uvijek tu za tebe.

Rakovi uvijek imaju pravi plan

Uvijek s jasnim ciljem u glavi, a istovremeno jako osjetljivi – to je Rak! Voli svoj posao i svaki zadatak ispunjava s puno euforije i motiva. Sretnici cijene ohrabrujuće riječi svog prijatelja raka. Uz pomoć prijatelja raka uvijek ćeš pronaći neku novu, bolju perspektivu.

Rakovi su vrlo maštoviti

Satima pričate o savršenom vjenčanju, muškarcu iz snova ili egzotičnom odmoru na Maldivima? Rakovi su tu velemajstori! Stručnjaci su za sanjarenje i s njima ti nikada neće biti dosadno.

Podijeli ovaj članak