Odjeknulo kao bomba: Tom Cruise zbog kćerke napušta Scijentološku crkvu?

1 min. čitanja

Tom Cruise, prema pisanju nekih američkih medija, napušta Scijentološku crkvu nakon više od 30 godina, a razlog je njegova kćerka Suri.

Glumac već godinama nije u kontaktu sa svojim najmlađim djetetom Suri, a mnogi vide scijentologiju kao krivca za njihov napet odnos, piše “Yahoo”.

Kada su se on i  Katie Holmes razveli 2012. godine, glumica je dobila puno strateljstvo nad Suri, zajedno s 400.000 dolara mjesečne alimentacije dok Suri ne napuni 18 godina.

Navodno je prošlo desetljeće otkako je glumac zadnji put vidio Suri, nakon dugotrajne i žučne brakorazvodne bitke, piše Mirror.

Upravo sada, Suri se navodno sprema na koledž, a kad napuni 18 godina, izvještaji kažu da bi Cruise mogao pokušati uspostaviti čvrst odnos između oca i kćerke.

Glumac je navodno prestao posjećivati ​​sjedište britanske Scijentološke crkve, uprkos tome što je u Velikoj Britaniji bio oko tri godine dok je snimao svoje najnovije filmove.

To je dovelo do posljednjih špekulacija o njegovom odnosu s kontroverznom Crkvom, te njegovom odnosu sa sve troje njegove djece.

Podijeli ovaj članak