Dnevni horoskop: Rakovi nemojte sve držati u sebi, Strijelci pozovite osobu koja vam se sviđa

4 min. čitanja

OVAN 21. 3. - 20. 4.

Zaokupljeni mislima i problemima, nećete primijetiti koliko ste potrebni partneru. Ne radi se o ničem konkretnom, no sigurno bi ga razveselilo da mu uputite koju nježnu riječ. Humor će biti najbolji lijek za stres. Ne budite previše ozbiljni. Spontanije reagirajte i budite opušteniji.

BIK 21. 4. - 22. 5.

Mogli biste iznajmiti stan ili sobu ne biste li tako doskočili povećanim životnim troškovima. Ljubavne veze obilježit će romantika. Proživjet ćete nesvakidašnje trenutke s partnerom. Oženjenima će obiteljska svađa otvoriti oči. Shvatit ćete da ste predugo oklijevali s donošenjem nekih odluka.

BLIZANCI 23. 5. - 22. 6.

Odlučnom akcijom uvjerit ćete nekoga da stojite iza svojih riječi. Zauzvrat ćete dobiti obećanje ili konkretnu ponudu. Intenzivan društveni život bit će pokazatelj vaše omiljenosti u krugu poznanika. Izvjesne su ljubavne promjene nabolje. Teško ćete odoljeti nečijem šarmu, a ni druga strana neće ostati imuna.

RAK 23. 6. - 22. 7.

Mučit će vas ljubavna neizvjesnost i pojačana nervoza. Morat ćete pripaziti na prehranu. Ljubavna uzbuđenja učinit će vas nemirnim. Žudjet ćete za prijateljskom potporom i razgovorom o tome kako se osjećate. Nemojte sve držati u sebi, telefonski kontaktirajte prijatelja koji će vas razumjeti.

LAV 23. 7. - 22. 8.

Spontano ćete se upuštati u razgovore s neznancima. Osjetite li naklonost prema nekome, spretno ćete se upustiti u razgovor. Bit ćete ugodan sagovornik i znat ćete druge slušati. Dan je dobar za putovanja, no vozači bi trebali biti oprezniji. Koncentrirajte se na vožnju.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.

Pomno ćete planirati sastanke, provjeravati termine i nastojati se osigurati od mogućih grešaka u radu. Ideje će vam same navirati, a znat ćete i kako ih iskoristiti na najbolji način. Dan će biti pun telefonskih poziva, a jednom ćete se osobito razveseliti jer se radi o nekom koga niste dugo čuli.

VAGA 23. 9. - 22. 10.

Staloženim ponašanjem zaobići ćete probleme i pronaći izlaz iz neugodne poslovne situacije. Obavite tokom jutra sve važnije poslove. Bit ćete brzi i učinkoviti, pa ćete učiniti i više nego što ste planirali. Pridavat ćete mnogo pozornosti izgledu i tjelesnoj formi, pa ćete rado obilaziti dućane s odjećom.

ŠKORPIJA 23. 10. - 22. 11.

Imate li zategnute odnose s ukućanima, povedite razgovor. Mogli biste pomiriti posvađane strane ili sami postignuti dogovor oko nečeg što je izvor frustracije. Bit ćete usmjereni na druge i žrtvovati se više nego što treba. Nekada nije dobro pretjerivati u dobročinstvima.

STRIJELAC 23. 11. - 22. 12.

Nemojte dan provesti u kući. Iziđite vani prošećite. Obnovite kontakte koje ste zanemarili. Ako vam se neko sviđa, bez razmišljanja preuzmite inicijativu i pokušajte organizirati susret. Dobar Mjesečev utjecaj jamstvo je da ćete u tome uspjeti, ako ne baš danas, onda idućih dana zasigurno.

JARAC 23. 12. - 21. 1.

Izbjegavajte veća obiteljska okupljanja, jer je moguć neugodan razgovor s partnerom ili roditeljima. Ne ulazite u rasprave sa starijim ljudima i onima o kojima na neki način ovisite. Ponovni susret s osobom na koju ste slabi probudit će stare strasti, a intenzitet osjećaja mogao bi vas iznenaditi.

VODOLIJA 22. 1. - 19. 2.

Energično ćete prionuti rješavanju obaveza i uhvatiti se ukoštac s problemima. Znat ćete pronaći rješenje, olakšavajući sebi i pritom misleći na druge. Osjećajna strana života bit će gurnuta u drugi plan, no partner vam neće zamjeriti, shvaćajući da ste preopterećeni drugim stvarima.

RIBE 20. 2. - 20. 3.

Imat ćete potrebu rasvijetliti teškoće s kojima se susrećete i razjasniti stvari koje vas muče. Odluke ćete donositi intuitivno, no još jedno vrijeme ćete tapkati na mjestu. Mogli biste rješavati imovinska pitanja, baviti se kupoprodajom. Možda ćete izdvojiti veći novčani iznos i uložiti u poslovanje.

Podijeli ovaj članak