Dnevni horoskop: Kome će danas sve poći za rukom, a koga čekaju problemi

5 min. čitanja

Ovan

Sve čega se primite, polazit će vam za rukom. U poslu ćete biti nenadmašni u potrazi za teško dostupnim podacima. Neovisno o čemu je riječ, doznat ćete sve što vas zanima. Bit ćete pozivani u goste, te u raznim situacijama spajati ugodno s korisnim. Slobodno vrijeme iskoristit ćete za sitne popravke po kući.

Bik

Izborit ćete se za osjećajnu sreću. Suočit ćete se sa svima koji ne podržavaju vaš ljubavni izbor i jasno im staviti do znanja da imate ozbiljne namjere i da nije posrijedi prolazni flert. Roditelji će otkrivati novu dimenziju roditeljstva. Najmlađi će tražiti mnogo vaše pažnje pa ćete i sami u tome uživati.

Blizanci

Nećete se najbolje snalaziti u poslovima koji iziskuju koncentraciju i vještinu pregovaranja. Provjerite sadržaj dokumenata koji potpisujete i vodite računa gdje odlažete vrijedne stvari. Nešto biste mogli zagubiti. Planirate li izlet s prijateljima ili se spremate na more, sve će se odvijati bez problema.

Rak

Bavite li se sportom ili odnosima s javnošću, predstoji vam ugodan dan. Osjetit ćete porast samopouzdanja i odlučiti se na aktivniji pristup problemu koji ćete uspješno riješiti. Dokazat ćete se bez teškoća u većini područja. Svi su izgledi da će se odnos koji imate s prijateljem razviti u nešto dublje.

Lav

Iako vas planeti potiču na komunikaciju i društvenost, nećete biti raspoloženi za to. Najbolje ćete se osjećati sami i posvećeni nečemu što vas zanima. Mogli biste ostati dulje na poslu kako biste u miru i bez ometanja kolega dovršili započeto. Najbolje će se osjećati oni koji su na moru i mogu se fino opustiti.

Djevica

Nadahnut će vas druženje s djecom, a i sa svojim tinejdžerom mogli biste ozbiljno razgovarati o njegovom obrazovanju i budućnosti. Starije pripadnike znaka uveseljavat će prisutnost rodbine iz daljine. Dobre ljubavne vijesti očekuju zaljubljene – osoba o kojoj maštate sve vam je bliža i naklonjenija.

Vaga

Akcije koje poduzmete teže će se ostvarivati. Na vidiku su stambeni problemi, nesporazumi s poslodavcem, napetosti u obitelji. Radite li u javnoj djelatnosti, iscrpljivat će vas međuljudski odnosi. Budite ljubazni prema strankama bez obzira na to koliko vam neko išao na živce. Ne isplati vam se prepirati i svađati.

Škorpija

Utjecaj na vas imat će ljudi s kojima ste poslovno povezani. Bilo da je riječ o kolegi, saradniku ili osobi koja je poslom ušetala u vaš život, moguće je da ćete do nekih spoznaja doći upravo zahvaljujući njima. Neke očekuje ljubavni susret ili flert u kojem ne vidite budućnost, ali zasad vam tako odgovara.

Strijelac

Ako ste javna osoba, mogli biste doživjeti neugodnost ili nešto što može narušiti vaš ugled. Misli će vam vrludati, zamarat ćete se beznačajnim stvarima i gubiti se u pojedinostima. Bolje je da se više odmarate. Poželjet ćete nekim ljudima reći u lice sve što mislite o njima, no time nećete ništa riješiti.

Jarac

Čitat ćete knjige više nego inače, pa ćete obilaziti knjižare u potrazi za poznatim naslovima i piscima. Bit ćete učinkoviti u obavljanju svakodnevnih, tekućih poslova, a posebno onih koje drugi izbjegavaju. Problemi s kojima ćete se susretati prolaznog su karaktera pa se ne trebate previše uzrujavati.

Vodolija

Opseg poslova koje namjeravate obaviti bit će veliki. Morat ćete djelovati brzo. Sputajte sklonost kritici i ne ustrajavajte na onome što ne možete dobiti. Ne upuštajte se u rasprave i nadmetanja. Iskažite odvažnost u borbi s okolnostima kojima niste dorasli. Shvatit ćete da možete više nego što mislite.

Ribe

Osjećat ćete se dobro. Optimizam koji širite pomoći će vam da ostvarite nova poznanstva te tako doznate i neke korisne informacije. Novčane posudbe vam se ne savjetuju. Izvjesno je da uplate koje očekujete neće stići na račun pa vam ne preostaje drugo nego se naoružati strpljenjem.

Podijeli ovaj članak