Dnevni horoskop: Ko će biti nezadovoljan, a kome bi se život mogao preokrenuti

4 min. čitanja

Ovan

Privlačit će vas ono oko čega ćete se trebati potruditi pa ćete uživati u situacijama koje traže domišljatost. Zabavljat ćete druge najnovijim vicevima pa ćete plijeniti pozornost gdje god se pojavili. Odgovarat će vam povećana aktivnost. Zadovoljite potrebu za čitanjem i muzikom, razmislite o plesnom kursu.

Bik

Porast obaveza prihvaćat ćete s velikim otporom. No kada se prihvatite posla, teško ćete se zaustaviti. U odnosu s okolinom bit će dosta netrpeljivosti, često i zbog vaše tvrdoglavosti. Povremenu nervozu liječite rekreacijom, konzumirajte više tekućine i izbjegavajte pojedince koji vam kvare raspoloženje.

Blizanci

Entuzijazam i pokretačka energija poticat će vas na iznimne napore. Prionut ćete na dovršavanje poslova i naplatiti potraživanja. Imat ćete vremena za odmor i razmišljanje o svemu što vam se dogodilo. Želite li upotpuniti garderobu, obratite pozornost na sniženja. Mogli biste naći nešto baš po svojoj mjeri.

Rak

Očekuje vas uspjeh u aktivnostima koje obavljate. U poslu će vas osim izdržljivosti i upornosti pratiti sretne okolnosti s kojim možete postići više od očekivanog. Samci, ne ustručavajte se pokazati šta osjećate i otvoreno pristupite osobi prema kojoj gajite simpatije. Dan je dobar za nove ljubavne početke.

Lav

Planirate li javne govore ili nastupe u medijima, bit ćete iznimno uvjerljivi. Uključite partnera i djecu u kućne poslove i zajedničkim snagama započete aktivnosti privedite kraju. Preporuča vam se što veća aktivnost, i tjelesna i mentalna. U donošenju odluka oslonite se na intuiciju koja vas neće iznevjeriti.

Djevica

Postavit ćete sebi previsoke kriterije i očekivanja koja nećete moći zadovoljiti bez nečije pomoći. Kritični ćete biti i prema partneru, čime ćete ga dovoditi do ruba strpljenja. Pazite da vas ta događanja ne odvrate od poslovnih obaveza koje ne možete odgoditi. Provodite li dan u prirodi, zaštitite se od sunca.

Vaga

Šarmom ćete lakše prikupljati informacije i ići ravno ka cilju. Zanimljiv dan predstoji i onima čiji je posao vezan uz programiranje, inovacije i istraživanje. Doći ćete do spoznaja ili informacija koje će vam otvoriti vrata uspješnijem poslovanju. Vodite računa o zdravlju, osobito ako već imate nekih tegoba.

Škorpija

Bit ćete nezadovoljni na radnom mjestu, no to je prolazna kriza. Partner će vam zamjerati odsutnost, što će biti povod za svađe. Pozove li vas društvo na izlazak, nećete biti osobito raspoloženi. Radije ćete ostati u svoja četiri zida. Koristit će vam bavljenje sportom, rekreacijom i meditacijom.

Strijelac

Planete će vas činiti radoznalim, poticati zanimanje za razne vrste znanja. Dan je pogodan za kontakte s ljudima koji žive u drugim mjestima ili su drukčijeg svjetonazora. U opuštenom ozračju postat ćete brzi na obećanjima, a ako pretjerate s alkoholom, mogli biste izbrbljati nešto što je trebalo prešutjeti.

Jarac

Bavit ćete se novčanim pitanjima, otplaćivati zajam ili zatražiti pozajmicu. Uz malo truda i znanja, doći ćete do honorarnog posla koji će uvećati vaše prihode. Razmišljat ćete o preuređenju stana, kupnji automobila ili novom zajmu. Naleti bezvoljnosti ne bi vas trebali uznemiriti jer će se raditi o umoru.

Vodolija

Želite li očuvati vezu, morat ćete popuštati. Partner neće imati strpljenja slušati vaše kritike i ljubomorne ispade. Pokušajte to nekako ublažiti, umjesto da svojim inatom još više produbljujete nerazumijevanje. Ne mislite da ćete lako gurnuti probleme pod tepih. Što se prije time pozabavite, bit ćete mirniji.

Ribe

Dan je pogodan za saradnju s pojedincima koji se prema vama odnose prijateljski. To bi vam moglo pomoći da dobijete posao koji bi možda trebao pripasti nekom drugom. Finansijski izgledi bit će pozitivniji. Dobici vezani uz nekretnine sve su izvjesniji. Neki će se naći na prekretnici koja će im preokrenuti život.

Podijeli ovaj članak