Dnevni horoskop: Bikovi budite štedljivi s novcem, Strijelcima predstoji tajnovita ljubav

4 min. čitanja

OVAN 21. 3. - 20. 4.

Teško ćete uskladiti obaveze s privatnim životom, a mogli bi iskrsnuti i novi problemi. Osjećat ćete da vam treba mir i neko ko vas razumije, no partner će biti zaokupljen brigama. Propitkivat ćete svoju ulogu i značaj u ljubavnom odnosu te partnerove osjećaje i truditi se doći do nekih zaključaka.

BIK 21. 4. - 22. 5.

Budite štedljivi s novcem jer prolazak Mjeseca vašim poljem finansija ističe brzopletost na tom planu. Maštate li o napredovanju, računajte na potporu nadređene osobe. Ako ste mlađi, ne odbijajte poziv za izlazak. Moguća je nova ljubav, ali i planovi o zarukama i roditeljstvu kod onih koji su u ozbiljnim vezama.

BLIZANCI 23. 5. - 22. 6.

Doći ćete do zanimljivih informacija ili bi vam neko mogao pomoći u ostvarenju važnog plana. Bit ćete privlačni i simpatični te upoznavati ljude s kojima ćete brzo povesti povjerljive razgovore. Zbog svoje spremnosti da saslušate i razumijete druge, prijateljima ćete biti dragocjen sagovornik.

RAK 23. 6. - 22. 7.

Iako će vaše misli i planovi biti usmjereni na posao, osjećaji će vas voditi prema obitelji. Obje strane tražit će od vas mnogo energije i ustupaka, no znat ćete uspostaviti ravnotežu. Ako ste slobodni, velika je mogućnost da započnete novu vezu, osobito ako se već poduže s nekim gledate i zavodite.

LAV 23. 7. - 22. 8.

Nestat će neke finansijske zapreke, ali još nije vrijeme da ulazite u nove zajmove i posudbe. Moći ćete se pohvaliti dobrom intuicijom kada je posrijedi privatni život. Dobro ćete procijeniti koliko su bliske osobe iskrene prema vama. Poslijepodne obećava zanimljive kontakte, zato ga provedite što aktivnije.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.

Svojim šarmom i izgledom privlačit ćete poglede, pa izlazak s društvom neće proći bez komplimenata. Na poslu se ističete organizatorskim sposobnostima iako ima onih koji vas usporavaju. Ostavit ćete izvrstan dojam u pregovorima ili dogovoriti obostrano korisnu suradnju.

VAGA 23. 9. - 22. 10.

Bit ćete razdražljivi ili tražiti više ljubavnih dokaza, zbog čega biste partneru mogli postati naporni. Neki će primiti novac od članova obitelji, bilo da ste u zajedničkom poslu ili ste tek nekim dijelom imali međusobnih obaveza. Na radnom mjestu moguća je napeta situacija, ne uplićite se u nečije rasprave.

ŠKORPIJA 23. 10. - 22. 11.

Dan ćete provesti u razmišljanjima i analiziranju svog života. Prošli su događaji ostavili snažan dojam na vas i utjecali na promjenu vaših svjetonazora. Osjećate da predstoji vrijeme odluka nakon kojih slijede novi počeci. S partnerom ćete se intuitivno slagati, a povjerljiv razgovor rastjerat će strahove.

STRIJELAC 23. 11. - 22. 12.

Izbjegavat ćete velika društva i radije uživati u svom miru. Nove ljubavi bi mogle biti tajnovite ili se odvijati skriveno od tuđih pogleda. Bit ćete skloni promišljanju i samoanaliziranju. Osigurajte si više vremena za odmor, posvetite se sebi i izborite se za ono za što mislite da vam pripada.

JARAC 23. 12. - 21. 1.

Sputavat će vas ista mjesta i ljudi, tražit ćete više izazova. Njih bi moglo biti u večernjim satima, zato će osjećaj dosade zamijeniti uzbuđenje. U poslu biste nešto mogli započeti, ali ne i završiti, pa vas očekuju kritike. U ljubavi vam slijede lijepi trenuci, pa se strpite ako se sada ništa ne događa i uživajte.

VODOLIJA 22. 1. - 19. 2.

Pod velikim ste pritiskom i morat ćete se potruditi dokazati da možete ukorak s obavezama. Postoji mogućnost svađe s nekim, pa pokušajte pronaći kompromis. Mogući su obiteljski problemi ili mijenjanje mjesta boravišta, te nerazumijevanje s ukućanima koji neće razumjeti vaše motive.

RIBE 20. 2. - 20. 3.

Putovanja vam donose korisne spoznaje i zanimljive susrete. Ljubavne spone bit će čvrste i održavajte ih takvima. Imat ćete veću potrebu za zbližavanjem, ali i uljepšavanjem. Mogli biste se od frizera vratiti kući zadovoljni novim izgledom ili iz dućana doći nakrcani vrećicama punim odjeće.

Podijeli ovaj članak