Ženi se Dženan Rakić, mlada pjevačka nada iz Bihaća!

2 min. čitanja

Takmičar u „Zvezdama Granda“ Dženan Rakić oduševio je i žiri i publiku svojim nastupom u petom krugu takmičenja, plasiravši se direktno u nastavak popularnog takmičenja.

Mladi zakleti roker govorio je za naš portal koliko mu se život promijenio od početka takmičenja i šta ga uskoro čeka, a otkrio je i otkud to da na sceni zapjeva mušku vokalnu dionicu u Cecinoj pjesmi „Ljubav fatalna„:

– Uvijek želimo mentor i ja da napravimo šou, a i Nikolina, moja duelistkinja je bila saglasna sa tim. Uspjeli smo da napravimo foru kako treba – rekao je Dženan i priznao da je i ranije pjevao hitove Cece Ražnatović.

-Nije mi prvi put. Nekada se znalo zapjevati i koja Cecina pjesma u nekoj kafani ili u kućnoj atmosferi. Ja sam roker u duši, ali ako je neki narodnjak dobar, ili bilo koji žanr, volim to da poslušam, a i ako se zapjeva – priznao je takmičar.

Baladu „Ako tražiš nekoga“ koju je prvu izveo na sceni posvetio je voditeljki Sanji Kužet, u koju je netremice gledao tokom nastupa.

-Odlučili smo da pjevam njoj upravo zbog njene gracioznosti, toga kako izgleda. Njenog pogleda i njenog pokreta, i svega – rekao je takmičar.

Dženan ipak nije htio da otkrije sve tajne savjete koje je dobio od svog mentora Đorđa Davida pred zapažen nastup u prošloj emisiji.

-Đorđe je takav tip da nas uvijek „hajpuje“ pred snimanje. Uvijek nas gura, podiže nam moral i energiju. Govori nam da razvalimo, da budemo što bolji, generalno da tražimo što bolje od sebe – ispričao je Dženan, a onda i otkrio šta mu se dogodilo između dva kruga takmičenja, što će u mnogome uticati na njegov život.

-I dalje je otac, bend i djevojka koja više nije djevojka nego je zaručnica, ali čekamo da se završi čitava priča u vezi sa takmičenjem. Po završetku „Zvezda Granda“ idem kod matičara – otkrio je Dženan.

Podijeli ovaj članak