USK – Suvozač iz BMW-a objavio video prije tragedije: Poslao poruku ljudima da ne pišu glupsti

1 min. čitanja

Na magistralnom putu M5 , naselje Revenik, desila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva putnička vozila, “BMW” i “Audi”, oba BH registarskih tablica.

Uviđajnim radnjama utvrđeno je da je do nesreće došlo uslijed neprilagođene brzine uslovima i stanju puta, te nepoštivanju horizontalne i vertikalne signalizacije od stane vozača BMW-a.

Prema informacijama iz Kantonalne bolnice Bihać od četiri lica koja su dovezena u Centar urgentne medicine, tri su zadržana na liječenju. Dvije osobe, kako saznajemo, su u teškom stanju, a jedna je životno ugrožena.

Suvozač iz BMW-a objavio je noć prije video klip u kojem se može vidjeti kako su divljali magistralnim putem, vozili preko 200km/h na sad gdje je dozvoljena brzina 60km/h. Nakon što je Namik O. objavio video, dobio je veliki broj što negativnih komentara i komentara podrške.

Poslao je i poruku svim prijateljima na Facebook-u.

“Vi što nemate drugog posla neg da se šprdate sa komentarima prvo vidite ko je vozio a ko je kriv ja sam stavio da vide drugi da se nebi kome ponovilo i da ne sjedaju pjani za volan i td. Zamolio bi da prestanete gluposti valjat” – napisao je Namik O.

Podijeli ovaj članak