Član Predsjedništva BiH Željko Komšić u posjeti Krajini: “Vlada USK nakon dugo vremena je stabilna Vlada i onakva kakvu Krajišnici zaslužuju”

1 min. čitanja

Vlada Unsko-sanskog kantona nakon dugo vremena je stabilna Vlada i onakva kakvu Krajišnici zaslužuju, kazao je član Predsjedništva BiH Željko Komšić.

Član predsjedništva Željko Komšić sastao se s premijerom USK Mustafom Ružnićem, ministrima i predsjedavajućim Skupštine i razgovarao o aktuelnoj političkoj situaciji, radu izvršne i zakonodavne vlasti u ovom kantonu, te njihovim budućim aktivnostima koje će isključivo biti usmjerene na poboljšanje uslova života i u korist svih građana Krajine.

– Drago mi je uvijek kada dođem u Krajinu jer to su ljudi koji su zaslužili svaki naklon. Ono kroz šta su Krajišnici prošli u ratnim godinama je samo za veliki nakon. Sretan sam da Krajišnici napokon imaju stabilnu Vladu kakvu zaslužuju, kazao je Komšić.

S druge strane premijer USK Mustafa Ružnić zahvalio se za posjetu.

– Uvijek nam je čast kada nam u posjetu dođe član Predsjedništva BiH Željko Komšić, a još veće je zadovoljstvo kada nam da podršku u radu naše Vlade i koalicije, kazao je Ružnić.

 

 

Podijeli ovaj članak