Uznemirujući video: Djevojčica nasmrt izbola devetogodišnjeg brata, plakala, vikala da joj je žao…

2 min. čitanja

Snimak sa policijske kamere prikazuje zastrašujuće trenutke nakon što je 12-godišnja djevojčica navodno izbola na smrt devetogodišnjeg brata u njihovoj kući u Oklahomi.

Fatalni incident dogodio se 5. januara ove godine, malo prije ponoći, u stanu u četvrti St. Thomas Square u središtu Tulse.

– Policajci su saznali da je jedan od roditelja spavao na spratu kada ga je 12-godišnja kćerka probudila i rekla da je izbola svog 9-godišnjeg brata – napisala je policija 6. januara. 

Djevojčica, čije ime policija nije objavila, čuje se kako plače na snimku i uporno se izvinjava dok policajci stižu u njihov dom.

Dječak je odveden u bolnicu gdje je imao operaciju, ali je preminuo oko 02:30 sati.

Dok policija izvodi djevojčicu iz kuće, majka April se pojavljuje na vratima i govori da dječak ima ubodnu ranu na grudima.

– Bolje se moli Bogu da on preživi – govori majka djevojčici.

Ona odgovara da joj je žao i da ne zna šta se desilo. Djevojčica zatim sa lisicama na rukama vodi policiju do noža koji je navodno koristila da izbode brata, a koji je bacila kroz prozor. Nakon što su je stavili u policijsko vozilo, djevojčica pita policajca da li ide u zatvor, a on pokušava da je utješi govoreći joj da je još rano za to.

– Uništila sam svoj život, budućnost, to je moja krivica – rekla je ona.

Podijeli ovaj članak