Sram vas bilo/Ivica Puljić “razmontirao” Aleksandra Vučića: Laže kao da su ispred njega…

2 min. čitanja

Obraćajući se članovima Generalne skupštine UN-a predsjednik Srbije Aleksandar Vučić “hladno” je ustvrdio kako država na čijem je čelu nikada nije napala bilo koju drugu državu.

Ovaj njegov istup “isprovocirao” je reakciju poznatog bh. novinara sa washingtonskom adresom Ivicu Puljića.

– Nevjerojatan bezobrazluk predsjednika Srbije Aleksandra Vučiča za govornicom Opće skupštine Ujedinjenih naroda. “Srbija nije napala nijednu suverenu državu” – slaga Vučić isto kao da su pred njim djeca prvog razreda osnovne škole, a ne svjetski lideri od kojih mu nijedan nije povjerovao.

Onda nastavi lagati:”Srbija nije stavila ni stopu na tuđi teritorij niti je dovela u opasnost teritorijalni integritet bilo koje suverene države. U Srbiji je bilo tko mogao intervenirati ili izvršiti agresiju protiv nas kao što se dogodilo 1998.godine.”

Možda se intervencija dogodila zato što su razni vučići ubijali od Slovenije do Kosova. Možda zato što su ti vučići razarali Vukovar, Dubrovnik, Sarajevo, Mostar, Prijedor, Srebrenicu, kosovska sela i gradove. Možda je zbog toga NATO intervenirao? Možda. Sram vas bilo, napisao je Puljić u svom komentaru.

Podijeli ovaj članak