Zenički ugostitelj će sutra ugostiti 500 crnogorskih navijača i pokazati im razliku između bureka i sirnice

1 min. čitanja

Nakon domaćinstva kojeg su Crnogorci priredili za bh. navijače i skandiranja “burek sa sirom” Fahrudin Mešković je rekao da će vrata svog restorana otvoriti za sve navijače Crne Gore prije utakmice protiv BiH u Zenici kako bi im pripremio pravi “burek sa sirom”, odnosno, sirnicu.

“Moramo činiti dobro, ovo je za BiH i narod, za navijače, da bar na ovaj način gradimo dobre odnose sa zemljama regije. Najavilo nam se oko 500 navijača Crne Gore. Janjetina, piletina, ćevapi, pite, imat će i one svoje pite sa sirom, ali u manjim količinama, ali i burek ispod sača”, kazao je Mešković za Klix te dodao da će im ovo gostovanje u Zenici ostati dugo u pamćenju, a da zauzvrat traži da aplauz na Bilinom označi kraj utakmice bez obzira na rezultat.

Mešković je kazao da je jedinstvo i prijateljstvo koje je bilo u Crnoj Gori potrebno svima te da što manje trebamo pričati o politici.

“Želimo se družiti i graditi prijateljstvo širom svih zemalja”, zaključio je Mešković.

Sutrašnje okupljanje navijača “Kod Fehre” osiguravat će veliki broj policijskih službenika, a s ovim je ovaj poznati ugostitelj nastavio oduševljavati bh. javnost.

Podijeli ovaj članak