Objavljena obdukcija ubice sa Cetinja: Ko je sve pucao tog dana na Borilovića?

2 min. čitanja

Obdukcioni nalaz tijela Vuka Borilovića koji je sredinom avgusta na Cetinju ubio deset i ranio Å”est osoba pokazao je da su sve povrede od metaka kojima je pogođen bile smrtonosne.

Ko je sve pucao tog dana na Borilovića u tužilaÅ”tvu za portal RTCG, međutim, nisu mogli kazati.

Za sada nepoznata osoba upucala je Borilovića sa četiri metka dok je iz piÅ”tolja policijskog službenika ā€“ ubica pogođen jednim metkom

Pet metaka iz dva piÅ”tolja zavrÅ”ilo je u tijelu Vuka Borilovića koji je 12. avgusta ubio deset osoba na Cetinju. Nalaz balističkog vjeÅ”tačenja, kako je za portal RTCG saopÅ”tila rukovoditeljka ViÅ”eg državnog tužilaÅ”tva Lepa Medenica, nije otkrio ko je sve pucao.

Iz tužilaÅ”tva je saopÅ”teno i da se iz nalaza obdukcije Borilovića, zaključuje da su sve povrede od metaka bile smrtonosne.

U slučaju iz naselja Medovina, sasluÅ”ano je viÅ”e građana, a u tom svojstvu i Cetinjanin za kojeg se u javnosti pojavila informacija da je zaustavio krvavi pir.

On je ranije predao istražiteljima piÅ”tolj koji posjeduje i koji je takođe vjeÅ”tačen. Međutim kako saznajemo, nalaz je pokazao da iz tog oružja, Borilović nije pogođen.

U tragediji na Cetinju prije dva meseca, u razmeni vatre, ranjen je i policijski službenik čije su kolege, kako je ranije saopŔteno, u pravcu ubice ispalile viŔe od 20 metaka.

Podijeli ovaj članak