Muževi su odahnuli: Pohotnog župnika premjestili iz slavonske župe

2 min. čitanja

Župnika kojeg su mještani optužili da flertuje s njihovim suprugama premjestili su iz slavonske župe.

Velečasni Stjepan Šumanovac razriješen je službe župnika Župe sv. Nikole te mu je određeno vrijeme i mjesto osobnog duhovnog sabiranja, objavila je Informativna katolička agencija, a prenosi 24.sata.hr

Velečasni je podsjetimo, krajem augusta bio glavna tema u mjestu Sikirevci u Hrvatskoj. Kako je tada rekao gospodin Ivan – velečasni se neprimjereno dopisivao i s njegovom suprugom.

“Dogodilo se to da sam počeo sumnjati da se moja supruga dopisuje s nekim, ubrzo sam saznao tko je to. to je bio naš župnik. Flertovali su. Krivi su oboje i on i moja supruga, ali mislim da je on više kriv jer je on moralna vertikala u selu i nije se smio petljati u to. i zato sam ja objavio javno, linčovao svoju obitelj i svoju suprugu i sebe zato što smatram da takav čovjek ne smije odgajati moje dijete, ni dijete moga susjeda ni bilo koje dijete”, kazao je tada za RTL Ivan Lepan iz Sikirevaca.

I ne samo to, drugi mještani su pričali kako župnik voli ne samo žene nego i novac. Gospodin Mirko je bio župni vijećnik prije nego li ga je velečasni otpustio.

Podijeli ovaj članak