Mračna kuća: Otkrivena incestuozna veza oca i kćerke, novorođenčad pronađena zakopana u podrumu

Dodaj komentar
2 min. čitanja

Otkriveni su ostaci tijela troje novorođenčadi umotanih u plastične vreće u podrumu kuće u selu Černiki na sjeveru Poljske. Pjotr Gjerašik (54) i njegova kćerka Paulina Gjerašik (20) su uhapšeni zbog sumnje da su bili u incestuoznom odnosu te da su ubili bebe.

Pjotr Gjerašik je optužen za tri ubistva, kao i za incestuozne odnose sa kćerkom Paulinom i još jednom drugom kćerkom. Paulina Gjerašik je optužena za dva ubistva i incestuozne odnose sa svojim ocem.

Par je bio roditelji dvoje od troje ubijene djece, a njihova veza je navodno bila sporazumna. Druga kćerka Pjotra Gjerašika je majka trećeg djeteta, a sumnja se da ga je ubio otac.

Nakon smrti supruge prije otprilike 15 godina, Pjotr Gjerašik se preselio u selo Černiki kako bi se brinuo za svoju djecu. Vodio je običan život sa svojom djecom. Međutim, nedavno otkriće ostataka beba u podrumu kuće šokiralo je lokalno stanovništvo.

Jedna prijateljica Pauline Gjerašik posumnjala je da je trudna, primijetivši promjene u njenom izgledu. Gjerašik je uzela slobodno vrijeme od posla, ali se vratio nakon sedam dana. Svjedoci su primijetili da je bila mršavija, slabija i umorna.

Paulina Gjerašik je radila u trgovini, gdje su joj kolege primijetile potresne poruke koje je slala svom ocu. Jedna od kolegica je prijavila ovaj slučaj socijalnim službama.

Trenutno se obdukcijom utvrđuje uzrok smrti novorođenčadi, dok policija pretražuje kuću u kojoj su živjeli Pjotr i Paulina Gjerašik. Ovaj užasan slučaj incesta i ubistva šokirao je selo Černiki i cijelu Poljsku.

Podijeli ovaj članak
Dodaj komentar
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare