Aleksandar Vučić: Ponosan sam što smo uspjeli da sačuvamo mir, zahvalan sam…

1 min. čitanja

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da je ponosan što je sačuvan mir i da je zahvalan srpskom narodu na Kosovu i Metohiji što se i dalje bori za budućnost.

“Ponosan sam što smo u nedelji za nama uspjeli da saučuvamo mir. Posebno sam zahvalan našem narodu sa Kosova i Metohije što je pokazao da se, poslije decenija terora, i dalje bori za svoje ognjište, za djecu, za našu budućnost”, naveo je Vučić na “Instagramu”.

Vučić je zahvalio Srbima na Kosovu i Metohiji “što se nisu uplašili i što su dokazali da je svetinja za koju se bori veća od svake prijetnje i nepravde koju stave pred Srbiju”.

“Naša pobjede prošle nedjelje bila je nova nemačka fabrika u Pančevu. Pobjede su i strateško partnerstvo Srbije sa Azerbejdžanom, koje smo potvrdili tokom posjete predsednika Alijeva, jačanje tradicionalnog prijateljstva i saradnje sa Italijom i Francuskom, o čemu sam razgovarao sa njihovim najvišim zvaničnicima, kao i bratske veze naroda Srbije i Republike Srpske koji uvek mogu da računaju i da se oslone jedni na druge”, naveo je Vučić.

Podijeli ovaj članak