Željo dizajnirao posebne ulaznice za Dinamo Minsk, prodaja počinje u subotu

2 min. čitanja

Prodaja ulaznica za susret prvog pretkola UEFA Konferencijske lige između Željezničara Dinamo Minska počinje u subotu od 9.30 sati.

Prvog i drugog dana vikenda u terminima od 9.30 do 16.30 sati ulaznice će u shopu FK Željezničar moći kupiti članovi kluba.

U ponedjelajk, utorak i srijeda ulaznice će se prodavati od 9.30 do 17.30 sati na stadionu Grbavica, dok će u četvrtak, na dan utakmice, prodaja početi u 9.30 sati i trajat će do 20.30 sati (početak utakmice).

Cijene ulaznica su sljedeće – jug: 7 KM, sjever: 12 KM, istok: 15 KM, zapad A1: 30 KM.

– Ulaznice su dizajnirane kao replika ulaznice iz četvrtfinala Kupa UEFA iz 1985. godine kada je Željo sa 2:0 savladao Dinamo Minsk.

Za utakmicu prvog pretkola Konferencijske lige između FK Željezničar i FC Dinamo Minsk neće važiti sezonske ulaznice. Desetogodišnje ulaznice će shodno ugovorima važiti za ovaj susret.

FK Željezničar obavještava navijače da svaki posjetioc prema propisima UEFA-e mora imati ulaznicu i da se sa ulaznicom može ući isključivo na predviđene ulaze naznačene na ulaznicama – saopćeno je iz FK Željezničar, uz napomenu da će se u istim terminima biti moguća i kupovina sezonskih ulaznica za sezonu 2023/2024.

Utakmica se igra u četvrtak s početkom od 20.30 sati uz direktan prijenos na MY TV.

Podijeli ovaj članak