(VIDEO) Dragan Jović: Želimo pobjedom protiv Sarajeva ući u nastavak prvenstva, vraćaju nam se tri jako važna igrača

1 min. čitanja

Fudbaleri Tuzla Cityja počeli su sa radom nakon manje pauze poslije utakmice protiv Borca u 11. kolu Premijer lige BiH. Trener Dragan Jović istakao je da njegov tim računa na povratak igrača koji su bili povrijeđeni, a čiji ulazak u formu može za klub biti značajan.

“Nastavljamo sa radom nakon mini pauze i spremamo se za drugu trećinu prvenstva. Cilj je naravno da što spremnije dočekamo prvu utakmicu nakon pauze. Cilj je da se i oporavljeni igrači vrate u trenažni proces, prije svega Ante Hrkać, Coulibaly i Mićo Kuzmanović. Oni bi trebali biti spremni za narednu utakmicu. Uglavnom ćemo raditi na terenu u Tojšićima, a u nedjelju bi trebali odigrati jednu prijateljsku utakmicu sa Slogom, kako bismo dali šansu igračima koji nisu imali toliku minutažu. Nismo imali priliku radi ubrzanog ritma da igramo prijateljske utakmice i da im damo šansu”, kazao je Jović, dodavši:

“Naredne sedmice radimo normalno, imamo u petak utakmicu sa Sarajevom. Cilj je naravno da što bolje odigramo i ostvarimo pobjedu te na najbolji način uđemo u nastavak prvenstva”.

Podijeli ovaj članak