(VIDEO) Bekić: Uvijek idemo da osvojimo titulu i kup ako je to moguće

1 min. čitanja

Fudbaleri Zrinjskog spremaju se za nastavak Premijer lige Bosne i Hercegovine. Prvotimac Plemića, Almir Bekić, za klupksu televiziju je govorio o svom zdravstvenom stanju, kao i prestojećim izazovima.

– Imao sam nekih povreda, laganijih, nisu neke teže, ali izbace te trenutno iz ekipe i onda treba da se vratite. Sada je, hvala Bogu, dobro, rekao je Almir Bekić za Zrinjski TV, pa dodao:

– Idemo uvijek da budemo što bolji, da osvojimo titulu i kup ako je moguće. Neće biti lako, teški protivnici, svaka utakmica je posebna za sebe, pa vidjećemo. Iz utakmice u utakmicu idemo da mi budemo što bolje.

Kako kaže, odmorili su se dovoljno u ovoj pauzi.

– Imali smo slobodna četiri dana. Odmorili smo se, krenuli u nove izazove. Biće naporno, znamo šta nas čeka. Imamo dovoljno igrača koji će nastupati i dati sve od sebe.

Pred Plemićima je sada utakmica protiv Bekićevog bivšeg kluba, Slobode.

– Poznajem većinu momaka. Podmlađena ekipa sa novim trenerom. Ima par iskusnijih igrača i neće doći sigurno sa bijelom zastavom Pod Bijeli brijeg. Daće sve od sebe. Većinu utakmice igraju taj defanzivni blok i moraćemo biti strpljivi. Nadam se da ćemo pobijediti na kraju.

Podijeli ovaj članak